19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έκτακτο: Black Friday έκπτωση 50% από τη Knowcrunch!

    Όλα τα βραβευμένα e-learning courses για το digital marketing με πραγματική έκπτωση 50%. Μόνο για σήμερα από τις 9:00 έως τις 00:00, με το κουπόνι BLACKFRIDAY 22.
    Η Knowcrunch τηρεί για άλλη μία φορά το έθιμο που μας έχει συνηθίσει και παρέχει όλα τα e-learning courses της σε πραγματική έκπτωση 50% η οποία μάλιστα ισχύει για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων (κανονικά, φοιτητές,groups, άνεργοι). Τώρα είναι η μοναδική ετήσια ευκαιρία να ξεκινήσετε στα πολυβραβευμένα και πληρέστερα digital marketing courses της αγοράς και να πάρετε την πολυπόθητη πιστοποίηση που αναζητούν τα brands & agencies.

    Την έκπτωση μπορείτε να την πάρετε αν βάλετε το coupon BLACKFRIDAY22 σε οποιαδήποτε εγγραφή για οποιοδήποτε video-on-demand course μέσω του website της Knowcrunch. Με την εγγραφή σας ξεκινάτε να παρακολουθείτε και έχετε 6 ολόκληρους μήνες να ολοκληρώσετε! Από οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλετε! Προλάβετε όμως γιατί ισχύει μόνο σήμερα,από τις 9:00 έως τις 00:00.

    Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & e-learning training courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing. Αν θες να εξελίξεις τις γνώσεις σου και την καριέρα σου ή αν ψάχνεις άμεσα εργασία επωφελήσου από την προσφορά.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles