24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εκτοξεύτηκε η αμοιβή του Joaquin Phoenix για το Joker 2

    Είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι η ταινία Joker, που απέσπασε το 2019 εξαιρετικές κριτικές, αποκτά sequel, αφού ο σκηνοθέτης Todd Phillips με σχετική ανάρτηση στα social media, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο Joker: Folie à Deux.

    Φυσικά, στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε γι’ ακόμα μια φορά τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Joaquin Phoenix, του οποίου η αμοιβή φαίνεται πως εκτοξεύτηκε σε σχέση με την πρώτη παραγωγή. Σύμφωνα με People, o ηθοποιός έλαβε 4,5 εκατομμύρια δολάρια για το Joker του 2019, ενώ για την νέα ταινία θα λάβει 20 εκατομμύρια δολάρια! Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το sequel αναμένεται να στοιχίσει 3 φορές περισσότερο από το original film, αφού στο πλευρό του Phoenix θα δούμε και τη Lady Gaga, η οποία θα εισπράξει άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια. Υπολογίζεται ότι το κόστος παραγωγής θα ανέρθει περίπου στα 150 εκατομμύρια δολάρια.


    Οι λεπτομέρειες σχετικά με το Joker 2 προς το παρόν δεν είναι γνωστές. Η αρχική ιστορία ακολούθησε τον Arthur Fleck, ένα μοναχικό κλόουν στη Gotham City που μεταμορφώνεται σταδιακά στον περιβόητο Joker. Πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ο Joaquin Phoenix είχε αναφέρει ότι δε γνωρίζει τι θα γίνει τελικά με το sequel του Joker, όμως ο ίδιος πιστεύει ότι πρόκειται για ένα χαρακτήρα που έχει πολλά να…δώσει ακόμα. Το Joker: Folie à Deux ωστόσο αποτελεί έναν τίτλο που περιγράφει μια ψυχολογική διαταραχή, που συνήθως επηρεάζει δύο ή περισσότερους ανθρώπους. Σίγουρα πρόκειται για έναν ταιριαστό για το sequel τίτλο, αν αναλογιστεί κάποιος την πρώτη ταινία.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι 10 χειρότερες ταινίες των 90s βασισμένες σε… comics! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles