21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ektra: H Kodak “αναγεννά” έναν μύθο των καμερών σε… Android smartphone

    H Kodak …ανασταίνει ένα θρύλο: το Kodak Ektra είναι ένα νέο τηλέφωνο που δανείζεται το όνομά του από μία κάμερα 35mm που είχε παραχθεί το μακρινό… 1941, γεμάτη καινοτομία και πλούσια χαρακτηριστικά για την εποχή της. Πρόκειται για μία -ψηφιακή φυσικά αυτή τη φορά- πρόταση, ένα smartphone που ενσωματώνει Android και κερδίζει τις εντυπώσεις, αν σκεφτεί κανείς και πόσο είχε …απογοητεύσει η πρώτη Android πρόταση της εταιρείας, το Kodak IM5.

    kodak-ektra

    Το Kodak Ektra μεταφέρει την old school εμπειρία στο σήμερα – έχει ακόμη και γνήσια δερμάτινα αξεσουάρ που μοιάζουν με κλασικά camera cases. Το πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένο από δερματίνη και διαθέτει εξόγκωμα κάμερας και λαβή, όπως οι αναλογικές προτάσεις της Kodak.

    Η κάμερα της συσκευής έχει ανάλυσης 21MP με φακό f/2.0 και οπτικό σταθεροποιητή. Διαθέτει Phase Detection AF και 4K video recording, ενώ υπάρχει και δεύτερα κάμερα 13MP για selfies. Η συσκευή είναι πλούσια σε λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας αλλά και video.

    kodak-ektra2

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Ektra διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, 10πύρηνο επεξεργαστή Helio X203GB RAM32GB storage με microSD, καθώς και 3.000mAh. Το λειτουργικό του είναι το Android 6.0 Marshmallow.

    Το Kodak Ektra θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο με την τιμή του να φτάνει τα 499 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles