16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ελάτε για μια σύντομη περιήγηση στο Λευκό Οίκο, μέσα από ένα νέο βίντεο 360 μοιρών!

    Πριν ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, αποχωρήσει από την Προεδρική Κατοικία, προσκάλεσε τον κόσμο για μια τελευταία περιήγηση στο Λευκό Οίκο. Η start-up εταιρεία εικονικής πραγματικότητας, Felix & Paul Studios καθώς και η ομάδα της Oculus δημοσίευσαν ένα βίντεο 360 μοιρών το οποίο φέρει τον τίτλο «The People’s House». Το βίντεο γυρίστηκε μέσα σε επτά ημέρες κατά το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμη μεγαλύτερο σε διάρκεια video και το οποίο θα προσφέρει τρισδιάστατη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Η ομάδα όμως δεν μπόρεσε να περιμένει και ήδη έχουμε στη διάθεσή μας το πρώτο μικρού μήκους βίντεο.

    who_obama-11444-e1484289638730

    Σε αυτό, ο θεατής ξεναγείται σε πολλά δωμάτια της Προεδρικής Κατοικίας, όπως το Οβάλ γραφείο, καθώς και το αποκαλούμενο «Situation Room» από το οποίο ο Πρόεδρος διαχειρίζεται κρίσιμα θέματα που λαμβάνουν χώρα στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό. Επίσης το βίντεο μας ξεναγεί και στο βάθρο το οποίο ο Πρόεδρος χρησιμοποίησε για να ανακοινώσει τον θάνατο του Osama Bin Laden. Το προεδρικό ζευγάρι εκτελεί χρέη αφηγητή, ενώ μέσα στη γενικότερη ξενάγηση, τονίζονται και κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές αυτής της προεδρίας.

    O Ryan Horrigan από την Felix & Paul Studios ανέφερε συγκεκριμένα: «Η ομάδα της Oculus βρισκόταν σε έναν ανοιχτό διάλογο με τον Λευκό Οίκο για αρκετό καιρό». Από αυτόν τον διάλογο προέκυψε η ιδέα του «The People’s House», την οποία ο Colum Slevin της Oculus απέδωσε εν μέρει στη συμπάθεια του Ομπάμα για την τεχνολογία. Ο Horrigan συμφώνησε προσθέτοντας: «Σχετικά γρήγορα κατάλαβε πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται απέναντι στις κάμερες, έτσι ώστε να δίνει στο θεατή την αίσθηση μιας οικίας και θερμής συνομιλίας μαζί του».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles