30.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
More

    Elden Ring: Η ιστορία “ξεδιπλώνεται” στο νέο trailer του Shadow of the Erdtree

    Η FromSoftware έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το expansion του Elden Ring, Shadow of the Erdtree, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να ρίξουν μια νέα ματιά στην ιστορία του DLC. Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι νέες λεπτομέρειες για τον επιβλητικό κακό Messmer the Impaler, έναν ισχυρό ημίθεο που φαίνεται να έχει ισχυρή σύνδεση με χαρακτήρες από την αρχική ιστορία του Elden Ring.

    Το νέο trailer αφήνει να εννοηθεί ότι ο ημίθεος Miquella βρίσκεται σε μια νέα χώρα, που καταστράφηκε υπό την τυραννία της φλόγας του Messmer, και για την οποία ο Miquella θυσιάστηκε. Το video τελειώνει με τους οπαδούς του Miquella να ενώνονται και να καλούν νέους πολεμιστές να τους ακολουθήσουν στο ταξίδι τους για να εκθρονίσουν τον Messmer και τις λεγεώνες του.

    Η τελευταία ματιά στο Shadow of the Erdtree είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει από την FromSoft: ένα trailer που εμβαθύνει περισσότερο στην μυθολογία του Elden Ring και δεν προσφέρει τίποτα νέο όσον αφορά το gameplay. Αλλά για τους “μαθητές” της μυθολογίας του Elden Ring, είναι μια πλούσια πηγή πληροφοριών για τους χαρακτήρες και τις συμμαχίες τους σε αυτήν την περίπλοκη ιστορία.

    Το expansion θα στείλει τους παίκτες σε μια ανεξερεύνητη περιοχή γνωστή ως Land of Shadow. Εκεί, σε μια περιοχή περίπου στο μέγεθος της Limgrave του παιχνιδιού, θα εξερευνήσουν το σκοτεινό βασίλειο και θα ακολουθήσουν τα βήματα του μυστηριώδους Empyrean Miquella.

    Το DLC θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου στο PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και PC μέσω Steam, όπως και το αρχικό Elden Ring.

    Δείτε, στη συνέχεια, το trailer του Shadow of the Erdtree:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles