15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Elden Ring: Νέα εφαρμογή βοηθά τους παίκτες να εντοπίσουν τα quests

    Το Elden Ring αποτελεί έναν τίτλο που, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό παρά τον κοινώς αποδεκτό αυξημένο βαθμό δυσκολίας του. Ένας fan όμως αποφάσισε να βοηθήσει λίγο την κατάσταση, αναπτύσσοντας μια εφαρμογή που βοηθά τους παίκτες να εντοπίσουν τα quests και να απολαύσουν περαιτέρω την εμπειρία.

    Η εφαρμογή Shattered Ring

    Η εφαρμογή Shattered Ring δημιουργήθηκε από τον Dachary Carey και είναι διαθέσιμη ήδη στο App Store. Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι προτιμούν να παίξουν το Elden Ring όπως το ανέπτυξε η From Software (δηλαδή χωρίς ενσωματωμένο quest tracker), το app κατέκτησε την πρώτη θέση στο store στην κατηγορία “entertainment”, αφού αποτελεί «εργαλείο» για πολλούς παίκτες.
    Σημειώνεται ότι η εν λόγω εφαρμογή είναι ένα οργανωμένο σημειωματάριο, όπου ο gamer έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τις τοποθεσίες που έχει επισκεφτεί, με ποια NPCs έχει μιλήσει ή να οργανώνει την πρόοδό του στα quests.
    Ο Dachary Carey, όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν είναι iOS προγραμματιστής, αλλά γράφει εγχειρίδια οδηγιών.

    «Ήθελα να απολαύσω αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ που έφτιαξα την πρώτη μου εφαρμογή για να λύσω κάτι που πιστεύω ότι είναι μεγάλο εμπόδιο προσβασιμότητας για πολλούς πιο casual παίκτες, όπως είμαι και εγώ».

    Διαβάστε επίσης:

    The King of Fighters XV Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles