17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Elon Musk: Αποκάλυψε το λόγο που δεν τερμάτισε ποτέ το GTA 5

    Το πρώτο trailer για το GTA 6 κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα, μια ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, αφού διέρρευσε ξαφνικά στα social media. Πρόκειται για το τελευταία κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς GTA της Rockstar, η οποία είναι γνωστή για την ακραία βία και μια πλοκή που επικεντρώνονται στο οργανωμένο έγκλημα.

    Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι, το οποίο διαδραματίζεται σε μια φανταστική έκδοση του Μαϊάμι που ονομάζεται Vice City, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2025. Το αφεντικό της Tesla και ιδιοκτήτης του X, που δεν είναι άλλος από τον Elon Musk, δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να τερματήσει το GTA 5, επειδή «δεν του άρεσε να κάνει φόνους». «Προσπάθησα, αλλά δε μου άρεσε το έγκλημα», έγραψε ο Musk σε πρόσφατη ανάρτηση στο X. «Το GTA5 απαιτούσε πυροβολισμούς αστυνομικών στην αρχική σκηνή. Απλά δεν μπορούσα να το κάνω», είπε.

    Η προφανής απροθυμία του Musk να παίξει ένα video game με στοιχεία φανταστικής βίας, έρχεται σε αντίθεση με τη συνηθισμένη συμπεριφορά του, αφού ο ίδιος δε φημίζεται για τη σεμνότητά του. Υπενθυμίζεται ότι το αφεντικό της SpaceX είπε πρόσφατα στους διαφημιζόμενους που αποχώρησαν από το X να «πάνε να γ@μηθούν», στο πλαίσιο του συνεδρίου DealBook των New York Times.

    Διαβάστε επίσης:

    Meta: Έφτασε η end-to-end κρυπτογράφηση στο Messenger

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles