18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Διαψεύδει ότι είχε σχέση με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google

    Αυτή τη χρονιά ο Elon Musk έχει απασχολήσει τα μέσα με κάθε δυνατό τρόπο. Από τη μια το deal με το Twitter που έληξε… άδοξα και θα δούμε την εξέλιξή του στις δικαστικές αίθουσες και από την άλλη η προσωπική του ζωή που δε σταματά να δίνει αφορμές για νέα δημοσιεύματα. Ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla αυτή τη χρονιά απέκτησε δίδυμα με πρώην στέλεχος σε εταιρεία του, έκανε ακόμα ένα παιδί με την Grimes και το όνομά του ενεπλάκη στην πολύκροτη δίκη του Johnny Depp έναντι της Amber Heard.

    Τώρα ένα ακόμα δημοσίευμα τον κατονομάζει ως πέτρα του «σκανδάλου», αφού ο Elon Musk φέρεται να είναι το «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο του φίλου του και συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο Μπριν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, Νικόλ Σάναχαν, τον περασμένο Ιανουάριο επικαλούμενος «ασυμφωνία χαρακτήρων». Πρόσωπα του περιβάλλοντός τους όμως ανέφεραν ότι η Σάναχαν είχε μια ερωτική περιπέτεια με το Musk τον Δεκέμβριο του 2021. To δημοσίευμα επίσης αναφερει ότι ο Elon Musk συνάντησε τυχαία σε ένα πάρτι τον Μπριν, αφού εκείνος είχε καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου, και τον ικέτεψε γονατιστός να τον συγχωρέσει.

    Ο Musk βέβαια, έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι τίποτα από όλα αυτά δεν αληθεύει. Για να τονίσει μάλιστα τη βαρύτητα των λεγομένων του ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό δουλεύει ατελείωτες ώρες κι έχει να κάνει σεξ… χρόνια!

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στον Πειραιά – O Νούμερο 1 προορισμός τεχνολογίας «σαλπάρει» στις θάλασσες της τεχνολογίας! (Συνέντευξη)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles