21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Elon Musk: Ξέχασε να πάρει δώρο στη γυναίκα του και το… τερμάτισε για να επανορθώσει

    Ο γάμος με έναν δισεκατομμυριούχο σίγουρα έχει αρκετά θετικά, όμως η σύζυγος πρέπει μάλλον να αποδεχτεί ότι δε θα είναι η πρώτη προτεραιότητα στην περίπτωση που έχει την τύχη να παντρευτεί τον Elon Musk.  Ο CEO της Tesla και της Space Χ έχει παντρευτεί αρκετές φορές και έχει αποκτήσει παιδιά με διαφορετικές γυναίκες, όμως, σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις, συχνά ξεχνούσε να αγοράσει χριστουγεννιάτικο δώρο για τη σύζυγο.

    Πιο αναλυτικά, ο Elon Musk κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Βρετανίδα ηθοποιό Talulah Riley, με την οποία παντρεύτηκε δύο φορές, ξέχασε τα Χριστούγεννα να της πάρει δώρο, με αποτέλεσμα να αποκαλύψει τη ρομαντική πτυχή του εαυτού του. Η πρώην σύζυγος, που υπήρξε παντρεμένη μαζί του από το 2010 μέχρι το 2012 και από το 2013 μέχρι το 2016, αναφέρει στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του BBC «The Elon Musk Show» ότι μια χρονιά ο Musk περπάτησε ξυπόλητος στο χιόνι για να μαζέψει λουλούδια, επειδή είχε ξεχάσει να της πάρει δώρο.

    Αντί να προσπαθήσει να καλύψει το λάθος του, ο Musk παραδέχτηκε ότι ξέχασε να της αγοράσει κάτι για τα Χριστούγεννα, λέγοντας στην Riley: “Δεν είναι ότι δε σε αγαπάω, διότι σε αγαπάω στα αλήθεια. Όμως το μυαλό μου αυτή την περίοδο είναι έτοιμο να εκραγεί». Στη συνέχεια ο διάσημος επιχειρηματίας εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα και γύρισε με το δώρο που… μάζεψε με τα ίδια του τα χέρια.

    Το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο δύο φορές, ωστόσο θεωρούν ο ένας τον άλλον ως ένα πολύ καλό φίλο.

    Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ:

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Έρχεται το Νοέμβριο το φθηνότερο πακέτο με διαφημίσεις

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles