18.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Elon Musk: Σύντομα το X θα “μεταμορφωθεί” και σε dating app

    Ο Elon Musk έχει συζητήσει πολλές φορές το όραμά του για το X, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία μιας super – εφαρμογής. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει ήδη την επιλογή της κοινής χρήσης tweets και βίντεο μεγάλης διάρκειας, ενώ περισσότερες λειτουργίες όπως οι βιντεοκλήσεις, φωνητικές κλήσεις, πληρωμές και αναζήτηση εργασίας θα είναι σύντομα διαθέσιμες. Γνωρίζατε όμως ότι ο Musk σχεδιάζει επίσης να επιτρέψει στους χρήστες να αναζητούν… σύντροφο μέσω της πλατφόρμας; Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο διάσημος δισεκατομμυριούχος έχει μιλήσει ξανά και ξανά για την επιθυμία του να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν τα πάντα στο X, αυτή η ανακοίνωση δεν είναι ακριβώς «σοκαριστική», αλλά δεν παύει να αποτελεί μια έκπληξη.

    Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, ο Musk επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής συνάντησης ότι το X dating είναι κοντά. Πρόσθεσε επίσης ότι τα πράγματα έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται προς αυτό το μέτωπο και αισθάνεται ότι μπορεί να είναι σε θέση να βελτιώσουν την κατάσταση και στο dating. O Elon Musk και η Linda Yaccarino πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση με υπαλλήλους του X την περασμένη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Musk περιέγραψε πώς θέλει το X να ανταγωνιστεί διάφορες εφαρμογές όπως το LinkedIn, το YouTube, το FaceTime, ακόμη και εφαρμογές γνωριμιών.

    Διαβάστε επίσης:

    Κλήσεις και βιντεοκλήσεις αποκτά το X (πρώην Twitter)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles