16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: “Θα φύγω από τη θέση του CEO όταν βρω…τρελό να με αντικαταστήσει στο Twitter”

    Ο Elon Musk, από τη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντας συμβούλου στο Twitter, έχει φέρει τα πάνω κάτω στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ένα από τα βασικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο δισεκατομμυριούχος το τελευταίο διάστημα είναι η “γκρίνια” στην Tesla, αφού η μετοχή της εταιρείας έχει επηρεαστεί σημαντικά από τότε που ο Musk άρχισε να κυνηγά τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter. Η θέση του CEO στην πλατφόρμα social media φαίνεται να μη σηκώνει τον εκκεντρικό επιχειρηματία, ο οποίος πρόσφατα ζήτησε τη γνώμη του κοινού σχετικά με το αν πρέπει να παραμείνει στη θέση του ή να αποχωρήσει.

    Οι followers ψήφισαν, με το 57% των 17 εκατομμυρίων χρηστών του ιστότοπου να ψηφίζει υπέρ της αποχώρησης. Ο Musk φυσικά δε θα άφηνε ασχολίαστη την απόφαση. Ο ίδιος ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στο Twitter πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης μόλις «βρει κάποιον αρκετά τρελό» για να τον αντικαταστήσει. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα επικεντρωθεί στη διεύθυνση των ομάδων «μηχανικών λογισμικού και των εξυπηρετητών».

    Διαβάστε επίσης:

    Τι να προσέξετε στον κυβερνοχώρο για να μη χαλάσετε τη διάθεση σας κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο (tips)! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles