20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εμφανίστηκε (από το πουθενά) prototype Galaxy S8+ με dual camera setup!

    Είναι σύνηθες το φαινόμενο όταν κυκλοφορεί μία μεγάλη ναυαρχίδα στην αγορά, μετά από μερικές μέρες να βγαίνουν στην επιφάνεια και μία σειρά από prototype της. Αν και είναι άγνωστο τις περισσότερες φορές πως αυτές οι «ειδικές» (και one-of-a-kind) συσκευές φτάνουν στα χέρια των χρηστών που τις εμφανίζουν, ωστόσο μας επιτρέπουν να ρίξουμε μία καλύτερη ματιά στη μορφή που ενδεχομένως θα είχε μία συσκευή πριν περάσει στο στάδιο της τελικής παραγωγής. Ένα prototype του Galaxy S8+ που εμφανίστηκε πρόσφατα διαφέρει σε σημαντικό βαθμό από την τελική έκδοση της ναυαρχίδας της Samsung και αυτό γιατί στο πίσω τμήμα του υπάρχει ένα dual camera setup.

    Prototype s8 1

    Λίγο πριν την κυκλοφορία του S8+ ακουγόταν έντονα η φήμη που ήθελε τη Samsung να ενδίδει τελικά στην γοητεία της διπλής κάμερας, ωστόσο τελικά από ότι φαίνεται το σχεδιαστικό team της κορεατικής εταιρείας άλλαξε γνώμη στην πορεία και έτσι η συσκευή παρουσιάστηκε με μία κύρια κάμερα των 12MP. Οι φωτογραφίες του prototype (που είναι κινεζικής προελεύσεως) αποδεικνύουν ότι το S8+ με την διπλή rear κάμερα δεν αποτέλεσε ένα project που έμεινε μόνο στα χαρτιά, αλλά προχώρησε ακόμη περισσότερο, παρά το γεγονός που στη συνέχεια η Samsung έκρινε ότι ένα τέτοιο feature δεν είχε θέση στη ναυαρχίδα της. Αν και το S8 δεν κυκλοφόρησε με διπλή κάμερα, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει με την περίπτωση του μελλοντικού Galaxy Note 8, καθώς η αλήθεια είναι ότι το dual-camera setup αποτελεί ένα από τα τεχνολογικά trends της εποχής.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles