21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Emirates: Η πρώτη αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιεί επιτόπιες ταχείες εξετάσεις σε επιβάτες για COVID-19

    Η Emirates έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που εκτός… από το απαραίτητο check in πραγματοποίησε επιτόπου ταχείες εξετάσεις για τον COVID-19 σε επιβάτες. Συγκεκριμένα, η πρώτη ταχεία εξέταση αίματος πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου σε επιβάτες της πτήσης της Emirates προς Τυνησία, όπου η αρμόδια Αρχή Υγείας του Ντουμπάι (DHA) σε συνεργασία με την Emirates κατάφεραν να έχουν διαθέσιμα αποτελέσματα μόνο μέσα σε 10 λεπτά.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, οι διαδικασίες check-in και επιβίβασης της αεροπορικής εταιρείας έχουν προσαρμοστεί λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη διατήρησης αποστάσεων μεταξύ των επιβατών. Μάλιστα, έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά σε κάθε σημείο ελέγχου εισιτηρίων (check-in) για την παροχή πρόσθετων μέτρων ασφαλείας.

    Όσον αφορά τους  επιβάτες της Emirates υποχρεούνται να φορούν τις δικές τους μάσκες όταν βρίσκονται στο αεροδρόμιο και στο αεροσκάφος και να ακολουθούν τις οδηγίες για διατήρηση αποστάσεων.

    Τρόφιμα και ποτά θα συνεχίσουν να προσφέρονται στα αεροσκάφη, ωστόσο η συσκευασία τους θα τροποποιηθεί ώστε να μειωθεί η επαφή κατά τη διάρκεια του σερβιρίσματος.

    Οι χειραποσκευές επί του παρόντος δεν γίνονται αποδεκτές στις πτήσεις. Τα είδη που επιτρέπονται στην καμπίνα περιορίζονται σε φορητό υπολογιστή, τσάντα χειρός, χαρτοφύλακα ή παιδικά είδη. Όλα τα άλλα αντικείμενα πρέπει να παραδίδονται στον έλεγχο αποσκευών.

    Όλα τα αεροσκάφη της Emirates θα υποβάλλονται σε βελτιωμένες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης στο Ντουμπάι, μετά από κάθε ταξίδι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles