21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ένα bug στην εφαρμογή Samsung Messages στέλνει φωτογραφίες σας σε τυχαίες επαφές σας χωρίς να το γνωρίζετε!

    Σκεφτείτε την πιθανότητα το smartphone σας να στέλνει φωτογραφίες τυχαία σε επαφές σας…. Το λέτε και πρόβλημα. Αυτό φαίνεται ότι συνέβη σε χρήστες της Samsung, σύμφωνα με αναφορές και σχετικά παράπονα στο Reddit και σε επίσημα forums της εταιρείας, σε χρήστες των Galaxy Note 8 και Galaxy S9.

    samsung

    Το πρόβλημα φαίνεται ότι αφορά τα Samsung Messages, την επίσημη εφαρμογή texting των συσκευών Galaxy, που, για λόγους που δε γνωρίζουμε, έστειλε φωτογραφίες αποθηκευμένες σε συσκευές σε τυχαίες επαφές μέσω SMS.

    Το πιο τρομακτικό σχετικά με αυτό το bug είναι η αποστολή των φωτογραφιών δεν αφήνει καμία ένδειξη στο χρήστη, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί π.χ. να έχει πάει κάποια φωτογραφία που δεν επιθυμείτε στο αφεντικό σας ή κάποιον συνάδελφο κι εσείς να μην το γνωρίζετε καν.

    Προς το παρόν, η επικρατούσα θεωρία σχετικά με το τι προκάλεσε αυτό το σφάλμα περιλαμβάνει μία περίεργη αλληλεπίδραση μεταξύ του Samsung Messages και των πρόσφατων RCS profile updates δικτύων όπως η T-Mobile στις ΗΠΑ.

    Όσο για το τι μπορούν να κάνουν οι χρήστες μέχρι να λυθεί το πρόβλημα; Μπορούν να μεταβούν στις ρυθμίσεις του app και να ανακαλέσουν τη δυνατότητα πρόσβασής της στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής τους. Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μία διαφορετική εφαρμογή texting.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles