20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ένα F-18 στην αυλή σου. Το φοβερό ατύχημα στις ΗΠΑ

    Οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου από τη Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών, σοκάρουν. Ένα στρατιωτικό F-18 έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, λίγο πιο πέρα από τη ναυτική βάση από την οποία είχε μόλις απογειωθεί.

    Το στρατιωτικό αεροπλάνο των εκατομμυρίων δολαρίων έπεσε στην αυλή ενός συγκροτήματος κατοικιών στο οποίο ζουν ηλικιωμένοι. Η ψυχραιμία του πιλότου και η πρόνοιά του να αδειάσει τα καύσιμα πριν την πτώση, απέτρεψε μία εκατόμβη θυμάτων.


    Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν βεβαιωμένα θύματα. Μόνο 3 αγνοούμενοι από το συγκρότημα κατοικιών, ενώ 4 πολίτες και οι δύο πιλότοι, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ως τραυματίες.


    Οι φοβερές εικόνες δείχνουν τις καταστροφές στα κτίρια που προκάλεσε το τεράστιο σκάφος και είναι πραγματικά θαύμα πώς δεν υπήρξαν θύματα.
    Γείτονες και περαστικοί από την περιοχή, κατέκλυσαν με φωτογραφίες το Facebook και το Twitter, όταν αποσβολωμένοι παρακολουθούσαν την πυρκαγιά να μαίνεται, αλλά και τους ανθρώπους που κατοικούν στα κοντινά σπίτια να τρέχουν για να σωθούν.


    Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, ο πιλότος – εκπαιδευτής, ήταν συγκλονισμένος. Πώς να μην είναι άλλωστε, κι ας είχε την πρόνοια να αδειάσει τα καύσιμα πριν πέσει το αεροπλάνο. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο εκπαιδευόμενος που πετούσαν μαζί, πρόλαβαν και εκτινάχθηκαν από το σκάφος πριν αυτό αγγίξει το έδαφος.


    Οι εικόνες και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, είναι απίστευτα… Απίστευτα

    Πηγές: Gizmodo, Daily Mail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles