22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΙnfoScreen: Νέα λειτουργία στο λογισμικό Quorum, που συμβάλλει στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος!

    infoscreen quorum

    Η κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού InfoScreen ανακοίνωσε πρόσφατα την ενσωμάτωση στο υφιστάμενο λογισμικό της, το Quorum, μιας νέας «επαναστατικής» λειτουργίας με την ονομασία KYC/AML Compliance. Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία KYC/AML Compliance προσφέρει στους χρήστες του Quorum – Δικηγορικά και Ελεγκτικά Γραφεία και Υπηρεσίες Θεματοφυλακής – την αναγκαία υποδομή για αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις που τέθηκαν από τις Ρυθμιστικές Αρχές για την καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

    Όπως είναι γνωστό το Quorum είναι ένα λογισμικό που προσφέρει λύσεις εταιρικής και γραμματειακής διαχείρισης και χρησιμοποιείται σε 25 χώρες της Αμερικής, Ασίας, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Καλύπτει ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών της παροχής υπηρεσιών, παρέχοντας την δυνατότητα στους χρήστες  να διαχειριστούν οποιαδήποτε νομική οντότητα πελατών και επαφών, τα αρχεία και τη ροή εργασιών και να κάνουν έλεγχο διαδικασιών με εκθέσεις προόδου. To Quorum παρέχει επίσης λειτουργίες αποθήκευσης και οργάνωσης νομικών και άλλων εγγράφων αλλά και διαχείρισης όλων των οικονομικών εργασιών, με δυνατότητα διασύνδεσης με λογιστικά και άλλα προγράμματα.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για την ανάπτυξη της λειτουργίας KYC/AML Compliance, η InfoScreen, προέβη σε έρευνες και δοκιμές προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες της να εναρμονιστούν με τη νέα ρύθμιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η λειτουργία KYC/AML Compliance προσφέρει μια επαναστατική και φιλική προς τον χρήστη λειτουργία η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών και τους βοηθά να εκτελούν με εύκολο και γρήγορο τρόπο καθημερινές εργασίες, που μέχρι πρότινος γινόντουσαν στο χέρι.. Η λειτουργία επιτρέπει παράλληλα στους Υπεύθυνους Συμμόρφωσης να πραγματοποιούν διεξοδικό έλεγχο επαφών και πελατών, να είναι συνεχώς ενημερωμένοι για τις αλλαγές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την παρούσα κατάστασή τους, να δημιουργούν εξατομικευμένες λίστες και άλλα πολλά.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, Τόνυ Έλληνας, δήλωσε: «Η λειτουργία KYC/AML του Quorum είναι ειδικά σχεδιασμένη όχι μόνο για να απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες των πελατών μας, αλλά και για να μειώνει αισθητά τον χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθούν. Η InfoScreen, με 20 χρόνια εμπειρία, παρουσία σε 25 χώρες και 70% μερίδιο αγοράς στην Κύπρο, προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και να αναβαθμίζει το προϊόν της προκειμένου να καλύπτει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Το πάθος, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της ομάδας της InfoScreen είναι αυτά που βοηθούν την εταιρεία να διατηρήσει τον πρωταρχικό της ρόλο στην αγορά και είμαι σίγουρος πως το μέλλον επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles