19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα PlayStation 5 κατασκευασμένο από… ατόφιο χρυσάφι!

    Την Caviar εάν ασχολείστε με τον χώρο της κινητής τηλεφωνίας όλο και κάπου θα την έχει πάρει το μάτι σας, καθώς είναι μια ρωσική εταιρεία, η οποία έχει το “συνήθειο” να ανακατασκευάζει smartphones και άλλα αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας και να τους προσθέτει μια σειρά από… lux πινελιές!  Ύστερα λοιπόν από τα επιχρυσωμένα iPhones, τα οποία είναι τόσο ακριβά που μόνο ο Εμίρης του Κατάρ μπορεί να τα αγοράσει, τώρα έφτασε και η στιγμή του PlayStation 5 να επενδυθεί (ή καλύτερα να βουτηχτεί) σε χρυσό 18 καρατίων!

    Οι υπεύθυνοι της Caviar χρησιμοποίησαν 20 κιλά χρυσού 18 καρατίων για να δημιουργήσουν το εν λόγω… αριστούργημα (ή τερατούργημα), προσθέτοντας 8 στρώσεις φύλλων χρυσού, ενώ παράλληλα φρόντισαν να επανασχεδιάσουν την επιφάνεια της κονσόλας έτσι ώστε να μοιάζει με ένα high-tech ορυκτό. H συγκεκριμένη “one-of-a-kind” ειδικά διαμορφωμένη κονσόλα της Sony, φέρει την ονομασία Golden Rock, λόγω της ιδιαίτερης επιφάνειας που σας περιγράψαμε, ενώ για να σας φύγει η απορία οι σχεδιαστές δεν άφησαν έτσι και τα χειριστήρια του PlayStation 5, τα οποία φρόντισαν να τα ντύσουν με δέρμα από… κροκόδειλο. Όσον αφορά για την τιμή του Golden Rock PlayStation 5 μάλλον προτίμησαν να μην την βγάλουν σε… κοινή θέα και οι λιγοστοί ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν επικοινωνώντας με την εταιρεία. Δείτε το αρχικό design που έχει σκεφτεί η Caviar στις φωτογραφίες που ακολουθούν… 

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles