19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ένα Playstation Vita, το δωρεάν παιχνίδι Wipeout και πως σχετίζεται η Vodafone

    Το ότι το Sony PlayStation Vita είναι  η καλύτερη mobile κονσόλα που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα σου είναι μάλλον γνωστό. Είτε μιλάμε για τον τετραπύρηνο επεξεργαστή, είτε για την οθόνη αφής 5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, το φορητό gaming περνά σε άλλη διάσταση.

    Το θετικό είναι μάλιστα, ότι χάρη στο ψαγμένο λειτουργικό του και την υποδοχή για κάρτα SIM (έκδοση 3G) το PS Vita σου ανοίγει νέους ορίζοντες στο παιχνίδι. Έχεις παντού και πάντοτε πρόσβαση στο Internet, κάτι σαν mini tablet και ένα δέκτη GPS για να τον αξιοποιείς όποτε χρειαστείς.

    Επίσης κατόπιν συμφωνίας με τη Sony σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το δίκτυο καταστημάτων Vodafone σου δίνει το PS Vita με μια δωρεάν prepaid κάρτα SIM. Το οποίο θα μπορείς να αγοράσεις από τις 22 του μήνα, δηλαδή την Τετάρτη, στην τιμή των 299,90 ευρώ. Ναι, θα υπάρχει και μια πιο προσιτή εκδοχή του με υποστήριξη Wi-Fi που θα κοστίζει 50 ευρώ λιγότερα (249,90), αλλά δεν στο συνιστώ. Και εξηγούμε… Με την αγορά της ακριβής έκδοσης (η οποία ενσωματώνει και GPS) θα έχεις το δικαίωμα με το που ενεργοποιήσεις την κάρτα SIM να κατεβάσεις και το παιχνίδι WipEout 2048, δωρεάν που σημαίνει ότι γλυτώνεις 39,90 ευρώ – άρα πάμε στα 269,90. Με μια λεπτομέρεια: αυτό αφορά είτε αποκτήσεις την 3G συσκευή μέσω του δικτύου της Vodafone, είτε μέσω του δικτύου διανομής της Sony, μιας και στις δυο περιπτώσεις θα βρεις στη συσκευασία κάρτα SIM. Όσο για την ενεργοποίηση της, αν είσαι ήδη συνδρομητής Vodafone (έστω αν έχεις φίλο ή συγγενή στο δίκτυο αυτό) θα σου κοστίσει μόλις 2 ευρώ, ενώ αν είσαι συνδρομητής άλλου δικτύου θα πρέπει να δώσεις minimum 5 ευρώ για να ενεργοποιήσεις το SIMάκι. Φυσικά και υπάρχουν κάρτες που προσφέρουν περισσότερο χρόνο σύνδεσης και δεδομένων που φτάνουν μέχρι και τα 40 ευρώ. Διαλέγεις και παίρνεις.

    Για την ιστορία το PS Vita θα πωλείται για 2 ολόκληρα χρόνια με κάρτα SIM της Vodafone (πάντα στην 3G εκδοχή του), ενώ το συγκεκριμένο δίκτυο θα έχει και την αποκλειστικότητα της διάθεσης του μέσω provider για 6 ολόκληρους μήνες στην ημεδαπή. Not bad…

    Δες τώρα και το αναλυτικό hands-on βίντεο της Ελληνικής Vodafone…

    Related Articles

    14 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles