19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ένα συλλεκτικό Acer Aspire R7 εμπνευσμένο από το… Star Trek βγαίνει σε δημοπρασία

    Μία ειδική έκδοση του convertible Acer Aspire R7, εμπνευσμένη από το Star Trek, βγαίνει σε δημοπρασία στο eBay, με τα έσοδα που θα προκύψουν να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

    acer-aspire-r7-star-trek-edition

    Η συσκευή, το design της οποίας θυμίζει… Enterprise, έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία της Acer με την Paramount, και διαθέτει ειδικό “σκαλισμένο” Star Trek logo, ενώ στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και άλλα καλούδια, όπως ένα πόστερ του “Star Trek into Darkness” υπογεγραμμένο από το καστ της ταινίας.

    Συνολικά, έχουν δημιουργηθεί μόνο 25 Special Editions του Aspire R7, με μόνο μία από αυτές να βγαίνει σε δημοπρασία.

    star_trekaspire

    Να υπενθυμίσουμε ότι το Acer Aspire R7 είναι ένα convertible με οθόνη 15,6 ιντσών αφής, ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Intel Core i5 στα 1.8GHz, 500GB σκληρό δίσκο (και 24GB SSD), ενώ ενσωματώνει τα Windows 8. Η οθόνη του μπορεί να περιστραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις χάρη σε ειδικό μηχανισμό της Acer ώστε να μετατρέπεται ακόμη και σε tablet.

    Τα έσοδα από τη δημοπρασία του Acer Aspire R7 Star Trek Edition, η οποία θα διαρκέσει από τις 14 έως τις 24 Ιουνίου, θα δοθούν σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις “The Mission Continues” και “Save the Children”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles