17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα “twitter hotel” στη Μαγιόρκα. Για “social media addicts”… και όχι μόνο

    Ένα ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα της Ισπανίας αξιοποιεί τη δύναμη των… social media, ώστε να κάνει την εμπειρία παραμονής σας σ’ αυτό ακόμη πιο “φρέσκια” και σημερινή. Το Sol Wave House υπόσχεται στους επισκέπτες του μία μοναδική “twitter εμπειρία”, μέσα από μία σειρά δυνατότητες επικοινωνίας μέσω του microblogging site, που σας επιτρέπουν να ζήσετε social στιγμές, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

    Sol Wave House - Majorca - 01

    Το ξενοδοχείο διαθέτει θεματικά twitter… rooms, μία virtual κοινότητα στο #SocialWave που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε και να “φλερτάρετε” με άλλους επισκέπτες, ακόμη και ένα #TwitterPoolParty τις Παρασκευές για ατελείωτο social κέφι.

    Sol Wave House - Majorca - 06

    Οι επισκέπτες μπορούν να τουιτάρουν ο ένας στον άλλο κάνοντας log in στο twitter μέσω μίας ειδικής web εφαρμογής που λειτουργεί μόνο μέσω του Wi-Fi του ξενοδοχείου. Έπειτα, μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες, να στέλνουν προσωπικά μηνύματα, να βλέπουν ποιος είναι online ακόμη και να στέλνουν “εικονικά” φιλιά σε άλλους επισκέπτες.

    Sol Wave House - Majorca - 09

    Και το Sol Wave House δε σταματάει εκεί, καθώς δίνει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα, ακόμη και να γεμίζουν το mini-bar τους τουιτάροντας στο #FillMyFridge αλλά και να παραγγέλνουν φαγητό ή να κερνούν άλλους πάλι μέσω του twitter.

    Sol Wave House - Majorca - 08

    Κατά τα άλλα, όπως θα δείτε και στις υπόλοιπες φωτό, το Sol Wave House είναι ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο για μία ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, παρέα με το smartphone σας και όχι μόνο…

    Sol Wave House - Majorca - 02

    Sol Wave House - Majorca - 04

    Sol Wave House - Majorca - 05

    Sol Wave House - Majorca - 07

    Sol Wave House - Majorca - 10

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles