24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ένας Δικτάτορας εξομολογείται!

    Σε καιρούς επικίνδυνους και ταραχώδης, ο στρατηγός Aladeen είναι εδώ για να προσφέρει σταθερότητα, ισονομία και πάνω απ’ όλα ελευθερία. Σε κάθε της μορφή. Και όποιος έχει αντίθετη άποψη γι΄αυτό μπορεί να απευθυνθεί στην πρεσβεία της Wadiya, τρίτο μπουντρούμι δεξιά… O αθεόφοβος Sacha Baron Cohen επέστρεψε ως μεγάλος Βορειοαφρικανός Δικτάτορας, που είχε μία μικρή περιπέτεια όταν επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη, χάνοντας τη δύναμή του και καταλήγοντας να δουλεύει στο Μπρούκλιν. Τέλος καλό όλα καλά όμως γι’ αυτόν τον δημοκράτη άνθρωπο, που εδώ μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της επιτυχημένης πολιτικής του σταδιοδρομίας και της μεγάλης του αγάπης για την Αμερικανική κουλτούρα
    (Η ταινία O Δικτάτορας κυκλοφορεί σε Blu Ray και DVD από την Odeon)

    Εξοχότατε. Σας ευχαριστούμε πολύ που βρίσκεστε εδώ.
    Σε ευχαριστώ διάβολε των Σιωνιστικών media. Θάνατος στη Δύση. Σήμερα θέλω να υπογραμμίσω την δύσκολη κατάσταση μίας ομάδας που κινδυνεύει από εξαφάνιση. Είναι τα θύματα μίας παγκόσμιας ανθρώπινης τραγωδίας. Είναι οι δικτάτορες. Αυτοί οι θαρραλέοι ηγέτες υποφέρουν από την καθημερινή θυματοποίηση και την βία για τα υποτιθέμενα εγκλήματα της κατάχρησης χρήματος, της καταπίεσης του λαού τους και την διάπραξη τόσα δα μικρών γενοκτονιών. Τα πρόσφατα χρόνια οι τύραννοι σε ολόκληρο τον κόσμο, “πέφτουν” ο ένας μετά τον άλλον. Ο Saddam. Ο Kim Jong Il. Ο Gaddafi. Η Oprah. Οι ποινές μας έχουν τσακίσει. Ο Ahmadinejad δεν έχει λεφτά ούτε για μία γραβάτα και λόγω του εμπορικού εμπάργκο, του έχει τελειώσει και το χαρτί τουαλέτας. Την περασμένη εβδομάδα αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ένα από τα t-shirt του. Και ήταν ένα από τα αγαπημένα του. Ήταν το ‘I hate New York’. Ενώ οι δυτικές χώρες συνεχίζουν να καταστρέφουν τις πηγές του πλανήτη μας, εμείς προστατεύουμε τη γη μας θάβοντας χιλιάδες από τους αντιπάλους μας σε μοναδικούς, μαζικούς, οικολογικούς τάφους. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι υποστηρικτές των δικτατοριών. Εκ μέρους του καλού μου φίλου και συμπαίκτη στο τένις, Πρόεδρο al-Assad της Συρίας, θέλω να ευχαριστήσω τα Ηνωμένα Έθνη για τη γενναία τους απραξία όσο αφορά τη Συρία. Καμία απόφαση ακόμα από το Συμβούλιο Ασφαλείας. Είστε φανταστικοί τύποι. Έχετε προσφέρει το τίποτα στο λαό της Συρίας. Αλλά να θυμάστε. Μπορείτε πάντα να κάνετε λιγότερα.

    Τι έχετε να απαντήσετε στους ισχυρισμούς πως είστε ο πιο ευφυής, ο πιο ένδοξος ηγέτης;
    Δεν το είχα προσέξει, αλλά σε ευχαριστώ για την δίκαιη και αμερόληπτη ερώτηση.

    Ποια είναι η γνώμη σας για την βιομηχανία του Αμερικανικού κινηματογράφου;
    Λατρεύω τις Αμερικάνικες ταινίες. Ειδικά τις ταινίες φαντασίας όπως το Lord of the Rings ή το Schindler’s List. Σπούδασα στο ίδιο Holocaust Denial Institute με τον Ahmadinejad. Ο επικεφαλής του είναι ο Mel Gibson. Είμαι επίσης ένας fan των Sherlock Holmes ταινιών επειδή υπάρχει πάντα μία ανατροπή στο τέλος όταν λύνουν την υπόθεση. Δεν μπορώ να την προβλέψω ποτέ αυτή. Αλλά η αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών είναι του 1963 και δείχνει τον JFK στο Ντάλας. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην βιομηχανία κινηματογράφου της Wadiyan και το Χόλιγουντ. Ο κόσμος λέει πως είμαι υπερβολικός που χρησιμοποιώ καθημερινά 20 εκατομμύρια μπουκάλια από νερό Fiji για να φτιάξω σκι για το σκι resort μου στη μέση της ερήμου, αλλά είμαι εγώ εκείνος που έδωσε το πράσινο φως για το John Carter; Πίστεψέ με. Υπάρχουν μεγαλύτερες βόμβες από τον John Carter. Είμαι ένας purist. Δεν βασίζομαι στο CGI. Εάν χρειάζομαι 10.000 χωρικούς να πηδήξουν από ένα γκρεμό, το κάνω στην πραγματικότητα.

    Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας δικτάτορες και γιατί;
    Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Χάσαμε πολλούς καλούς ανθρώπους και εγώ έχασα πολλούς καλούς φίλους. Μου λείπεις Gaddafi. KJ, Kimmy J, K-Man, ξέρεις ο Kim Jong Il. Και φυσικά ο Chavez πέθανε τον περασμένο μήνα. Αλλά δεν το άκουσες αυτό από μένα. Ο Chavez είναι καλά. Είναι απλώς μία σύμπτωση πως δεν έχει εμφανιστεί για ένα μήνα. Ο Ahmadinejad ζει ακόμα, αλλά είναι μία σκέτη ντροπή. Μοιάζει με «καρφί» από το Miami Vice. Γιατί δεν φοράει μία γραβάτα; Νομίζει πως κάθε μέρα στο Ιράν είναι “casual Friday”;

    Ποιες είναι οι “pop culture” απολαύσεις σας;
    Όταν δεν παρακολουθώ τον λαό μου, είμαι κολλημένος στον καναπέ μου και βλέπω τηλεόραση. Τα αγαπημένα μου show είναι παραγωγής της Wadiya. Έχουμε τη δική μας version του Two and a Half Men. Λέγεται Three Men, αλλά ένας προσπάθησε να κλέψει ένα grapefruit. Επίσης μου αρέσει το show 24. Αλλά εμείς το παίζουμε ανάποδα έτσι ώστε να έχει ένα happy ending. Επίσης έχουμε το Wadiyan Idol όπου ο λαός μου φτιάχνει ένα μεγάλο άγαλμα μου.

    Έχετε πολύ θλίψη στη ζωή σας. Η μητέρα σας πέθανε την ώρα της γέννας. Όλα τα έξι αδέλφια σας πέθαναν τυχαία. Πως αντιμετωπίζετε όλα αυτά τα προβλήματα;
    Ναι, η μητέρα μου πέθανε στη γέννα από στραγγαλισμό. Ο πατέρας μου πέθανε σ’ ένα τραγικό κυνηγετικό ατύχημα όταν τον χτύπησαν τυχαία 97 αδέσποτες σφαίρες. Επίσης είχε μία τρομερή αλλεργία στις νάρκες. Ο θείος μου επίσης θα πεθάνει αργότερα σήμερα σε μία πτώση ελικοπτέρου. Θα είναι πολύ θλιβερό.

    Τι λέτε σ’ όσους σας επικρίνουν και σας χαρακτηρίζουν ως ένα τύραννο;
    Θα τους έλεγα ευχαριστώ. Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις τα ονόματα και τις διαδρομές που κάνουν προς και από τη δουλειά; Θέλω να τους κάνω ένα μαγνητικό δώρο που τοποθετείται κάτω από το αυτοκίνητό τους.

    Ποιον εμπιστεύεστε;
    Έχω 25 γυναίκες, παρθένες, φρουρούς που με προστατεύουν συνέχεια. Ξέρω πως είναι παρθένες επειδή τσεκάρω την παρθενιά τους κάθε βράδυ με το κεφάλι του πέους μου.

    Πως σχεδιάζετε να εξασφαλίσετε πως η δημοκρατία δεν θα κυριαρχήσει ποτέ στη χώρα σας και γιατί θα πετύχετε όταν τόσοι άλλοι δικτάτορες έχουν αποτύχει;
    Ο λαός μου δεν θέλει δημοκρατία. Με αγαπούν και έχω πολλές γραπτές ομολογίες για να το αποδείξω. Είμαι σαν πατέρας στον λαό μου. Σχεδόν κυριολεκτικά για περίπου 1.800 άτομα. Εκτός των άλλων, η δική μας κυβέρνηση είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τη δική σας. Η δημοκρατία είναι η χειρότερη. Ο καθένας ψηφίζει άσχετα από το πόσο μαύρος, ανάπηρος ή γυναίκα είναι.

    Έχετε κοιμηθεί με τόσες celebrities, ποια είναι εκείνη που σας ξέφυγε;
    Δεν μου ξεφεύγουν ποτέ. Προσπαθούν αλλά χωρίς τα διαβατήριά τους είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής από την έρημο. Μέσα σε λίγες ώρες ζαρώνουν και μοιάζουν με φωτογραφία της Lindsay Lohan όταν την συνέλαβε η αστυνομία.

    Έχουμε ακούσει για celebrities που έρχονται να σας διασκεδάσουν. Ποιοι έχουν φτάσει μέχρι εδώ;
    Πριν από χρόνια είχα τον Tupac Shakur για ένα πάρτι γενεθλίων. Μου είπε “Put your hands in the air just like you don’t care”. Πως τόλμησε να με διατάξει τι να κάνω τα χέρια μου. Έτσι έπρεπε να απαλλαχτώ απ’ αυτόν. Ο Biggie Smalls, ο Notorious BIG, έπαιζε επίσης. Κατέληξε να φάει το μισό μπουφέ. Ήταν αξίας 80 euro το άτομο και μου κόστισε μία περιουσία. Έτσι, απαλλάχτηκα και από τον Biggie. Είχα πολλά σεξουαλικές δραστηριότητες με πολλές από τις celebrities σας. Britney Spears, Beyonce και Kim Kardashian. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, αλλά είναι απίστευτα τριχωτή. Όταν της έβγαλα το εσώρουχο, νόμιζα πως κοιταζόμουν στον καθρέφτη.

    Νομίζω πως πρέπει να ζητήσετε συγνώμη στην Kim.
    Εγώ είμαι ο δικτάτορας. Νομίζεις πως φοβάμαι ένα κορίτσι από την Περσία που έχει αδελφές; Θα βάλω τον Ahmadinejad να καλέσει πίσω εκείνη και την οικογένειά της στο Ιράν.

    Τι πιστεύετε για το Hunger Games και σκέφτεστε να δοκιμάσετε ένα παρόμοιο παιχνίδι στην Wadiya;
    Ποιο το νόημα; Η Νότιος Κορέα το έχει ήδη κάνει. Τώρα, ο Kim Jong-un κάνει την δική του version του The Biggest Loser. Επτά εκατομμύρια άτομα συναγωνίζονται για το ποιος θα χάσει το περισσότερο βάρος.

    Με ποιον celebrity του Hollywood έχετε τα περισσότερα κοινά;
    Αυτός θα πρέπει να είναι ο Mel Gibson. Πρόσφατα στην Wadiya τον κάναμε ειδικό επί ων δημοσίων σχέσεων, αν και έχει πει κάποια αρκετά προσβλητικά πράγματα όπως το ότι θα δουλέψει με Εβραίους. Τον κάναμε επικεφαλή του Μουσείου της Προκατάληψης. Επίσης έχω πολλά κοινά με τον George Clooney. Είμαστε και οι δύο πρωταθλητές της ισότητας. Στη χώρα μου οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες. Απολύτως κανένα. Είναι ένα ντροπιαστικό στατιστικό πως μία στις τέσσερις γυναίκες στην Wadiya μπορεί να διαβάσει. Προσπαθώ να το αλλάξω αυτό το στατιστικό και να το κάνω μία στις 100.

    Είστε ένας πιο επικίνδυνος δικτάτορας από τον Αδόλφο Χίτλερ, και εάν ναι, κατά ποιο τρόπο;
    Ουόου. Συγγνώμη αλλά πνίγηκα λίγο. Είναι ένα πράγμα να σε αποκαλούν Χιτλερικό, αλλά το να σε βάζουν στην ίδια συζήτηση με τον Χίτλερ, αισθάνομαι σαν να τα κατάφερα τελικά. Το ξέρεις πως ο πατέρας μου γνώριζε τον Αδόλφο; Είναι δύσκολο να πιστέψω πως δεν είχε ούτε μία καλή κουβέντα να πει για εκείνον. Θυμάμαι πως έλεγε «αυτός ο άνθρωπος είναι ένας απαίσιος, απαίσιος, απαίσιος παίκτης παντομίμας».

    Στο The Dictator συμπρωταγωνιστείτε με την Megan Fox. Υπάρχουν φήμες πως την αφήσατε έγκυο. Αληθεύουν;
    Ναι, υπάρχουν φήμες, αλλά αυτό είναι κυριολεκτικά αδύνατο. Θα έπρεπε να ήταν η πρώτη πρωκτική σύλληψη. Εάν είναι έγκυος τότε το ίδιο είναι η Heidi Klum και ο Donald Trump. Κάνει τα πάντα για τα λεφτά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles