21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ενημερωτική ημερίδα του ΓΕΡΗΕΤ για τους εμπλεκόμενους φορείς Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

    Αξιέπαινη η ενέργεια του Γραφείου Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) που διοργανώνει ημερίδα εμπλεκόμενων φορέων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Απριλίου 2016, στις 08:30, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Η συγκεκριμένη ημερίδα εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο επικοινωνίας των εμπλεκομένων φορέων και εστιάζεται στην ενημέρωση της αγοράς για τις υπό διαμόρφωση πολιτικές που την επηρεάζουν και αφορούν τόσο δραστηριότητες του Γραφείου Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) όσο και τις δραστηριότητες ευρωπαϊκών σωμάτων στα οποία το ΓΕΡΗΕΤ συμμετέχει.

    Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν και οι Ανώτατοι Εκτελεστικές Διευθυντές (ΑΤΗΚ, ΜΤΝ, CABLENET και Primetel) σε panel discussion, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις-τοποθετήσεις από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους με θέμα «Ανάπτυξη της αγοράς Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στην Κύπρο: Επιχειρηματικά πλάνα και προκλήσεις».

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.ocecpr.org.cy/el/content/registrationform

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles