20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ενώνουν δυνάμεις οι Sigourney Weaver και Kevin Kline στο «The Good House» (trailer)

    Η γνωστή ηθοποιός Sigourney Weaver και ο Kevin Kline θα πρωταγωνιστήσουν για τρίτη φορά από κοινού σε μια νέα ρομαντική ταινία με τίτλο «The Good House». Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθονται οι Maya Forbes και Wally Wolodarsky, προκειμένου να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ann Leary.

    Στην νέα ταινία, η Sigourney Weaver θα ενσαρκώσει μία μεσίτρια, ελεύθερη όπου η οικογένειά της ανησυχεί για τη μεγάλη της αδυναμία στο ποτό. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η ζωή της αρχίζει να ξετυλίγεται καθώς «αναζωπυρώνεται ένα ειδύλλιο με τον παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο», τον οποίο υποδύεται ο Kevin Kline. Στη συνέχεια «μπλέκεται επικίνδυνα με την απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός ατόμου, αναζωπυρώνοντας θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά».

    Η ταινία «The Good House» θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου και στους λοιπούς ρόλους θα εμφανιστούν οι Morena Baccarin, Rob Delaney και David Rasche. Σημειώνεται ότι η Sigourney Weaver και ο Kevin Kline είχαν συνεργαστεί ξανά στην ταινία «Dave» το 1993 και στο «The Ice Storm» το 1997. Η ηθοποιός μιλώντας στο «The Hollywood Reporter» για τη νέα τους συνεργασία τόνισε ότι «είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Πήγαμε σε ανταγωνιστικές δραματικές σχολές και αυτό είναι μέρος των καθημερινών μας πειραγμάτων. Έχουμε μια πολύ τρυφερή σχέση, λίγο ανταγωνιστική». Και συνεχίζει η ηθοποιός: «Ήταν χαρά μου να παίξω ξανά μαζί του. Τον εμπιστεύομαι τόσο πολύ και νομίζω ότι με εμπιστεύεται κι εκείνος».

    Διαβάστε επίσης:

    Outer Wilds: Έρχεται upgrade για PS5 και Xbox Series X/S στις 15 Σεπτεμβρίου (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles