13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έντονες φήμες ότι η Samsung έχει στα σκαριά ένα πιο οικονομικό Galaxy Fold Lite!

    Μπορεί το Galaxy Fold να αποτελεί ένα υπέροχο κομψοτέχνημα της mobile τεχνολογίας, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι με την τιμή του να «φλερτάρει» με τα 2.000 ευρώ είναι μια συσκευή, η οποία απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς. Για αυτό και το «στοίχημα» τόσο για τη Samsung, όσο και για τις υπόλοιπες κατασκευάστριες εταιρείες είναι το πώς θα μπορέσουν να περάσουν τη συγκεκριμένη foldable τεχνολογία στο mainstream κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές, η κορεατική εταιρεία αυτή τη στιγμή αναπτύσσει ένα πιο οικονομικό Galaxy Fold, το οποίο θα ονομάζεται «Galaxy Fold Lite 4G» και θα αποτελείται από parts των flaghips της Samsung που εμφανίστηκαν μεταξύ 2018 και 2020.

    Η φιλοσοφία πίσω από την φημολογούμενη συσκευή είναι να διατηρηθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, για αυτό και ενδέχεται να μην διαθέτει την ultra-thin glass οθόνη του κανονικού Fold, αλλά και ένα πολύ πιο μικρό σε διαστάσεις εξωτερικό display. Εδώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί η λογική της οθόνης του Galaxy Z Flip. Σε ότι έχει να κάνει τον εσωτερικό του κόσμο, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί το Snapdragon 865 chipset, χωρίς ωστόσο την υποστήριξη 5G όπως προαναφέραμε. Παρόλα αυτά, και το λίγο παλαιότερο Snapdragon 855 που βρίσκεται στο Galaxy Z Flip, δεν αποκλείεται   να θέσει υποψηφιότητα για να αποτελέσει την καρδιά του νέου foldable. Η λογική λέει ότι το εν λόγω chipset θα συνοδεύεται από τουλάχιστον 8GB RAM και 256 αποθηκευτικού χώρου.

    Αν και σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ωστόσο ενδέχεται να ανακοινωθεί μαζί με το Note 20 κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο. Τέλος, η τιμή του που σίγουρα θα αποτελέσει και το μεγάλο ατού του για τη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών, θα προσεγγίζει τα 1.100 ευρώ περίπου.   

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles