17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έως τις 25 Οκτωβρίου 2019 η υποβολή προτάσεων για το Πρόγραμμα «Innovate»

    programma innovate idek

    Σε λειτουργία τέθηκε από προχθές το σύστημα υποβολής προτάσεων για το Πρόγραμμα «Ανάπτυξη και Προώθηση Διεθνώς Ανταγωνιστικών Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών από Υφιστάμενες Επιχειρήσεις (Innovate)» του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων έχει οριστεί η 25η Οκτωβρίου 2019, ώρα 13:00.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα σχετικά έντυπα (Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων, Part B – Technical Annex, Οδηγός προς τους Αξιολογητές, Συχνές Ερωτήσεις) στην ενότητα «Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων» της Ηλεκτρονικής Πύλης IRIS. Σημειώνεται ότι, το έντυπο «Συχνές Ερωτήσεις» έχει αναθεωρηθεί και περιλαμβάνει σημαντικές διευκρινήσεις σε σχέση με τις επιλέξιμες δραστηριότητες και δαπάνες καθώς και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

    Σημειώνεται επίσης ότι για  διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, το Ιδεκ θα διοργανώσει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, ώρα 15:30-17:30, στην αίθουσα του ισογείου του Ιδρύματος, εργαστήριο που απευθύνεται στα άτομα που θα αναλάβουν την υποβολή Προτάσεων στο Πρόγραμμα ως Συντονιστές. Στο εργαστήριο θα γίνει επίδειξη του συστήματος Υποβολής Προτάσεων με έμφαση στην συμπλήρωση του προϋπολογισμού των προτάσεων και θα δοθούν διευκρινήσεις αναφορικά με τις κατηγορίες επιλέξιμων δραστηριοτήτων και δαπανών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles