16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Έπιασε… δουλειά στο Netflix ο Arnold Schwarzenegger

    Είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι κανείς δεν αγαπά τη δράση όσο ο Arnold Schwarzenegger. Πίσω στα 80s και στα 90s ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει πρακτικά τα… πάντα. Τον είδαμε ως Terminator, ως βετεράνο του Βιετνάμ που αντιμετωπίζει μια θανάσιμη απειλή στο Predator και ως κατασκευαστή που ξεκινά μια περιπέτεια στον Άρη στο Total Recall. Τώρα, ο Schwarzenegger αποκτά ένα νέο τίτλο και συνεργάζεται με το Netflix. Σε ένα νέο video, που προωθεί τις ταινίες και σειρές δράσης της υπηρεσίας streaming, ο Schwarzenegger εμφανίζεται ως Chief Action Officer, με στόχο να δείξει ότι η δράση παίζει… ψηλά στην πλατφόρμα.

    Το video ανοίγει με τον Arnold να κατευθύνεται στο Netflix HQ με ένα τανκ την πρώτη του μέρα στη δουλειά. Είναι εδώ για να ελέγξει όλη τη δράση στο streamer, είτε αυτό σημαίνει ότι ο Chris Hemsworth θα χτυπήσει τους ανθρώπους αρκετά σκληρά στο Extraction 2 στις 16 Ιουνίου, ότι το σπαθί του Geralt (Henry Cavill) είναι αρκετά κοφτερό για την 3η σεζόν του The Witcher στις 29 Ιουνίου είτε ότι η μοτοσικλέτα της Gal Gadot είναι αρκετά cool για το Heart of Stone στις 11 Αυγούστου.

    Και τα τρία projects συμπληρώνουν το καλοκαίρι δράσης του Netflix μαζί με το FUBAR του Schwarzenegger, τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση. Ο ίδιος υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο μεγάλες εκρήξεις και μεγαλύτερες επιτυχίες με το σλόγκαν “Κανείς δεν χτυπά σαν το Netflix”.

    Στο FUBAR, αυτός και η Monica Barbaro θα συμπρωταγωνιστήσουν ως πατέρας και κόρη, δηλαδή ως Luke και Emma Brunner, οι οποίοι είναι και οι δύο πράκτορες της CIA εν αγνοία τους. Όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται, αναγκάζονται να συνεργαστούν και τελικά να γνωριστούν πραγματικά μετά από χρόνια που ζούσαν μέσα σε ένα ψέμα. Συνδυάζοντας δράση υψηλών οκτανίων και κωμωδία, οι δυο τους ξεπερνούν το οικογενειακό δράμα και αρχίζουν να δένονται, ενώ βρίσκονται σε μια επικίνδυνη αποστολή για να σώσουν τον κόσμο από ένα WMD.

    Διαβάστε επίσης:

    Τέλος εποχής για το Willow! Ποιες σειρές και ταινίες κόβονται από το Disney Plus

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles