19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Epic: Δωρεάν παροχές για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο λόγω κορωνοϊού

    Τις δικές της δωρεάν παροχές για τη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων την τρέχουσα περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε η Epic. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων για αδιάλειπτη επικοινωνία, εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εργασία, αλλά και την ψυχαγωγία και ενημέρωση τους από το σπίτι, θα προσφέρει στους συνδρομητές της για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο τα εξής:

    • Διπλασιάζει δωρεάν τον όγκο δεδομένων που συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα Broadband in a Box (στο Broadband in a Box Medium από 40GB σε 80GB, στο Broadband in a Box Large από 60GB σε 120GB και στο Broadband in a Box XLarge από 80GB σε 160GB).
    • Αυξάνει δωρεάν την ταχύτητα αποστολής (Upload) για όλους τους συνδρομητές υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου.
    • Προσφέρει δωρεάν σε όλους του συνδρομητές της υπηρεσίας τηλεόρασης, το εμπλουτισμένο πακέτο Complete Plus, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα κανάλια Novacinema & Novasports.

    Οι πιο πάνω αναβαθμίσεις είναι σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020.

    Υπενθυμίζεται ότι λόγω της έκτακτης κατάστασης, η Epic λειτουργεί με περιορισμένο αριθμό καταστημάτων. Ωστόσο, οι συναλλαγές των συνδρομητών της εταιρείας μπορούν να γίνονται και από το διαδίκτυο ή τηλεφωνικά καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 136.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles