21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Epic: Επιβράβευση των προσπαθειών της αποτελεί η πιστοποίηση «Best Mobile Network in Test» από την umlaut

    Επιβράβευση των προσπαθειών της αποτελεί για την Epic η πρόσφατη πιστοποίηση της ως «Best Mobile Network in Test» στην Κύπρο από την Γερμανική εταιρεία umlaut, η οποία παρέχει υπηρεσίες μετρήσεων και δοκιμών δικτύου σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών από όλο τον κόσμο.

    Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Epic με αφορμή την πιστοποίηση της από την umlaut, σημειώνονται τα ακόλουθα «Η κατάκτηση της κορυφής είναι η υπέρτατη ικανοποίηση για κάθε εταιρεία. Είναι η επιβράβευση των προσπαθειών και η ικανοποίηση ότι ανταμείβονται οι κόποι της. Αν αυτή η κατάκτηση αναγνωρίζεται από ανεξάρτητο φορέα με παγκόσμια εμβέλεια, τότε οι λόγοι είναι περισσότεροι για να νιώθουν πελάτες και προσωπικό υπερήφανοι για τα επιτεύγματα τους.

    Με τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών να είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία και την κοινωνία της Κύπρου, η ανεξάρτητη εταιρεία δοκιμών με διεθνή εμβέλεια umlaut βράβευσε το δίκτυο της Epic με την κορυφαία πιστοποίηση «Best Mobile Network in Test» στην Κύπρο. Το βραβείο απονεμήθηκε στην Epic μετά από εκτενή αξιολόγηση των κυπριακών δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε περίοδο 24 εβδομάδων (4 Νοεμβρίου 2019 έως 19 Απριλίου 2020), μέσω ανεξάρτητης μελέτης που διεξήχθη με τη μέθοδο του crowdsourcing. Η μεθοδολογία και τα αποτελέσματα των μετρήσεων της umlaut σχετικά με την απόδοση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας αναγνωρίζονται σε περισσότερες από 120 χώρες ως το de facto πρότυπο του κλάδου».

    Σύμφωνα με την umlaut το δίκτυο της Epic διακρίθηκε στις ακόλουθες κατηγορίες:

    Coverage Excellence – 4G Broadband focus (συγκριτικοί βασικοί δείκτες απόδοσης (ΚΡΙs) που μετρούν το εύρος και ποιότητα των ευρυζωνικών υπηρεσιών σε αστικές, ημιαστικές και άλλες περιοχές).

    Time on Broadband (καταγραφή εμπειρίας του τελικού χρήστη ο οποίος διαθέτει συσκευή και πλάνο 4G και μετρά την καλή ατομική επίδοση των ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω του «χρόνου παραμονής» του χρήστη στο δίκτυο 4G).

    Fastest Speeds supporting HD (για ταχύτητες από 5 Mbps και άνω- μέτρηση συχνότητας με την οποία οι χρήστες επιτυγχάνουν ταχύτητες που υποστηρίζουν δημοφιλείς υπηρεσίες που απαιτούν 5 Mbps και άνω).

    UltraFastest Speeds supporting UHD Video (μέτρηση συχνότητας με την οποία οι χρήστες επιτυγχάνουν ταχύτητες που υποστηρίζουν δημοφιλείς υπηρεσίες που απαιτούν 20 Mbps και άνω) και

    Best OTT Voice Class (απαιτείται latency 100 ms ή λιγότερο – μέτρηση καλής ατομικής επίδοσης στη χρήση over-the-top φωνητικών υπηρεσιών, όπως φωνητικές κλήσεις μέσω Skype, WhatsApp και Viber).

    Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, για πάνω από 20 χρόνια η ανεξάρτητη γερμανική εταιρεία umlaut παρέχει υπηρεσίες στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσω μετρήσεων και δοκιμών δικτύου σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών από όλο τον κόσμο, όπως η Swisscom (Ελβετία), η Vodafone Spain, η Verizon (ΗΠΑ), η EE (ΗΒ) και άλλες. Με τα πληθυσμιακά δεδομένα της umlaut να παρέχουν πληροφορίες για την εμπειρία των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία αναλύει την απόδοση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε περισσότερες από 120 χώρες και αναγνωρίζεται ευρέως ως de facto βιομηχανικό πρότυπο.

    Μέσα από μια σειρά δεδομένων και παρακολουθώντας τους τελικούς χρήστες των δικτύων κινητής τηλεφωνίας με βάση την κανονική εμπειρία τους, χωρίς καμία ανάγκη αλληλεπίδρασης, παθητικής λειτουργίας από την πλευρά τους, η umlaut ξεχώρισε την Epic από τους κύριους ανταγωνιστές της κυπριακής αγοράς για το υπερσύγχρονο δίκτυο της.

    «Με την κατάκτηση της πρωτιάς, η Epic είναι διαπιστευμένα το Best in Test δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο και μας προϊδεάζει για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον. Μετά την εξαγορά από τη Monaco Telecom και τη μετονομασία της, οι αλλαγές στην Epic είναι ραγδαίες. Η ριζική αναδιάρθρωση στις υποδομές και στις λειτουργίες της, η πρόσφατη επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ και η διαρκής υλοποίηση του επιχειρηματικού της πλάνου έχουν αναγάγει την Epic σε κύριο παίκτη της αγοράς των τηλεπικοινωνιών. Η βράβευση του υπερσύγχρονου δίκτυού της Epic σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον ανταγωνισμό όπου οι μεγάλοι κερδισμένοι θα είναι οι καταναλωτές», αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση της Epic.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles