24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό κι αν είναι… Epic Fail! Γιατί εφημερίδα της Βαρκελώνης αναγκάστηκε να αποσύρει το σημερινό της εξώφυλλο;

    Στη Βαρκελώνη ζουν στους “ρυθμούς” του σημερινού δεύτερου ημιτελικού με την Τσέλσι για το Champions League. Και η “Sport”, η διάσημη καταλανική εφημερίδα, δεν μπορούσε παρά να έχει ένα εξώφυλλο που να “φτιάχνει” όσο το δυνατόν περισσότερο φιλάθλους και παίκτες ενόψει της μεγάλης ρεβάνς.

    Φαίνεται, όμως, ότι ο γραφίστας ήταν λιγάκι απρόσεκτος… Η σύνθεση των φωτογραφιών που επέλεξε έδειχνε, δίπλα στη φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι, τρεις ακόμη παίκτες της ομάδας σε ένα περίεργο “σύμπλεγμα”. Και μπορεί ο Σεσκ Φάμπρεγκας απλά να πανηγύριζε ένα γκολ της Μπαρτσελόνα, το “ατυχές” φωτογραφικό στιγμιότυπο όμως έχει συλλάβει τον Κάρλες Πουγιόλ σε μία άκρως “αναστατωμένη” στάση με το κεφάλι του Τσάβι να “ακουμπά” σχεδόν το επίμαχο σημείο του, ενώ, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δίπλα έχει τοποθετηθεί μία διαφήμιση με τίτλο “το sex είναι ζωή”.

    Το εξώφυλλο κυκλοφόρησε κανονικά στην Καταλονία, μόλις όμως οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν το “fail” του πράγματος αποσύρθηκε… Η Sport αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει μία δεύτερη έκδοση με διαφορετική επιλογή φωτογραφιών αλλά και διαφορετική θέση για τη διαφήμιση στο εξώφυλλό της, με τους γραφίστες να κάνουν “διπλοβάρδιες” στο Photoshop για να διορθώσουν τα “σπασμένα”. Το θέμα, βέβαια, έχει κάνει το γύρο του κόσμου και η πρώτη version του εξωφύλλου έχει μείνει για πάντα στην “ιστορία”. Εδώ που τα λέμε, όχι άδικα καθώς το πρώτο cover έχει σίγουρα πολύ περισσότερο… ενδιαφέρον από αυτό που το αντικατέστησε.

    Πηγή: Newsit

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles