20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Epic Games: Δωρεάν παιχνίδι και μεγάλες χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις

    Η παράδοση της Epic να δίνει δωρεάν παιχνίδια κατά την περίοδο των Χριστουγέννων επέστρεψε και έχει ήδη ξεκινήσει. Τα δώρα θα δοθούν κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκπτώσεων που πραγματοποιεί η εταιρεία στο Epic Games Store, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιανουαρίου 2024. Το 2021 και το 2022, η Epic έδωσε 15 video games, αλλά φέτος δίνει 17.

    Το πρώτο παιχνίδι είναι το Destiny 2: Legacy Collection, ένα πακέτο που περιέχει τα expansions The Witch Queen, Beyond Light και Shadowkeep. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ.

    Εκτός από τα δωρεάν παιχνίδια, εάν κάνετε checkout στο Epic Games Store με καλάθι 11.99 ευρώ ή υψηλότερο, θα εμφανιστεί αυτόματα ένα κουπόνι έκπτωσης 33%. Μόλις εξαργυρώσετε ένα, θα λάβετε ένα άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ατελείωτα κατά τη διάρκεια της περιόδου. Το πρόγραμμα Epic Rewards, το οποίο προσφέρει κάποια ισορροπία στις αγορές, θα αυξηθεί από 5 σε 10%

    Η Epic έχει δώσει μερικά αξιοπρεπή παιχνίδια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένων των Wolfenstein: The New Order, Sable, Prey 2017 και Control.

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιο είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι του 2023; Η Google απαντά! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles