21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Epic Games Store: 15 Free games μέχρι τις 6 Ιανουαρίου και το αφεντικό… (ξανά)τρελάθηκε!

    Σε κάθε εορταστική περίοδο, η Epic έχει το συνήθειο να μας «κακομαθαίνει» ευχάριστα, με free games, αλλά και δυνατά holiday sales! Ξεκινώντας από σήμερα 17/12 και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, σε καθημερινή βάση θα ανεβαίνει και ένα FREE game! Το πρώτο δωρεάν game που προσφέρει το γνωστό και αγαπημένο store είναι το Shenmue III, με το επόμενο game που θα το «διαδεχθεί» να ξεκλειδώνει και να γίνεται διαθέσιμο κάθε μέρα στις 18:00! Για αυτό και σας προτείνουμε να μην παραλείπετε να περνάτε μια βόλτα από το γνωστό store, καθώς σίγουρα θα πέσετε πάνω σε ένα free game, το οποίο σας έλειπε και μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη στην gaming library σας.

    Παράλληλα, εκτός από το προαναφερθέν offer, η Epic πάτησε και το κουμπί και ενεργοποίησε και τα Holiday Sales, πράγμα που σημαίνει συμφέρουσες προσφορές σε μια ευρεία γκάμα τίτλων. Επιπλέον, μην παραλείπετε και το κουπόνι των 10 ευρώ, το οποίο δεν έχει κανένα απολύτως όριο στο πόσες φορές μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (φτάνει οι τίτλοι που επιλέξατε να κοστίζουν παραπάνω από τα 14.99 ευρώ). Και αυτή η ενέργεια θα είναι διαθέσιμη στους PC gamers μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles