17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Epic: νέο πλάνο Βroadband HomeΒox 3, με €19.99/μήνα για τους πρώτους 12 μήνες

    Τη νέα «version» της υπηρεσίας Βroadband HomeΒox ανακοίνωσε η Epic. Πρόκειται για το νέο πλάνο Βroadband HomeΒox 3, το οποίο προσφέρει γρηγορότερες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο (ανάλογα με την περιοχή μπορεί να φτάσουν για download στα 200Μbps και για upload στα 20Μbps).

    Το Βroadband HomeΒox 3 προσφέρεται με δέσμευση συμβολαίου χρονικής διάρκειας 24 μηνών, και μηνιαίο κόστος για τους πρώτους 12 μήνες στα €19.99/μήνα. Για τους υπόλοιπους 12 μήνες και μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου ισχύος του συμβολαίου, το κόστος διαφοροποιείται και ανέρχεται στα €29.99/μήνα.

    Το νέο αυτό αναβαθμισμένο πλάνο του Βroadband HomeΒox 3 έρχεται να ενισχύσει τα δύο υφιστάμενα πλάνα της εταιρείας (Βroadband HomeΒox 1 και Βroadband HomeΒox 2) που συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα στην αγορά.

    Πάντως, το Broadband HomeBox αποτελεί μια εξαιρετικά καλή και γρήγορη λύση για απόκτηση σύνδεσης internet στο σπίτι, αφού δεν χρειάζεται σταθερή γραμμή και καλωδίωση ή ραντεβού εγκατάστασης. Απλά το βάζεις στην πρίζα και είσαι αμέσως online.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles