BREAKING

Epic: Σχέδιο δράσης και πρωτοβουλίες για απρόσκοπτη επικοινωνία με επίκεντρο το δίκτυο της

Ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες αυτού του κρίσιμου διαστήματος και θέλοντας να είναι μαζί με τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους στην αντιμετώπιση του σήμερα και στη συνέχεια για το αύριο, η Epic, ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες που είναι εστιασμένες στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με στόχο τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, που η εξ αποστάσεως επικοινωνία δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ζωτικής σημασίας ανάγκη για τις υποδομές υγείας, για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οικογένειες, και ευάλωτα άτομα, η Εpic επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους συνδρομητές της. Οι επενδύσεις της εταιρείας στο δίκτυό της με ένα πρόγραμμα εκατομμυρίων ευρώ, ουσιαστικά δεκαπλασίασαν τη χωρητικότητα και έτσι κάλυψαν τη ραγδαία αύξηση σε επίπεδο κάλυψης και ταχυτήτων, καθιστώντας το ικανό να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες του κοινού.

Τα στοιχεία των αυξημένων αναγκών είναι ενδεικτικά: περισσότερο από 30% αύξηση στην κίνηση δεδομένων έναντι του προηγούμενου μήνα ενώ, τις πρώτες μέρες του περιορισμού η αύξηση των φωνητικών συνομιλιών έφτασε μέχρι και το 10%.

Κατά την ίδια περίοδο το δίκτυο της Epic κατέγραψε 99,80% ποσοστό επιτυχίας αδιάλειπτων συνομιλιών ενώ την ίδια στιγμή το ποσοστό επιτυχούς επίτευξης κλήσεων έφτασε στο 99.84%. Οι εντός δικτύου κλήσεις έγιναν, εκεί που τα τηλέφωνα των συνδρομητών το υποστήριζαν, με την τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας φωνής (HD voice), που διασφαλίζει ακόμα πιο ζωντανό αποτέλεσμα και κρυστάλλινης ποιότητας ήχο.

Παράλληλα, οι χρήστες του δικτύου της Εpic απολαμβάνουν μέσες ταχύτητες που ξεπερνούν τα 50Mbps, κάνοντας την εργασία από το σπίτι, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία πιο αξιόπιστες και πιο άνετες.

Στο μεταξύ, η αύξηση του ποσοστού κάλυψης του 4G δικτύου έχει φτάσει πλέον στο 99% σε ό,τι αφορά την πληθυσμιακή και στο 97,24% σε ό,τι αφορά τη γεωγραφική κάλυψη, με την εταιρεία να αναβαθμίζει έτσι τις υπηρεσίες που λαμβάνουν ιδιώτες και εταιρείες, σε οποιαδήποτε περιοχή της Κύπρου κι αν βρίσκονται.

Σε πλήρη επαγρύπνηση το στελεχιακό δυναμικό της Epic

Τη δύσκολη αυτή περίοδο, οι ομάδες εξυπηρέτησης της εταιρείας βρίσκονται σε επιφυλακή, έτσι  ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών. Σε αυτό το πλαίσιο, το τηλεφωνικό κέντρο, έχει ενισχυθεί με περεταίρω στελέχωση προσωπικού).

Η ομάδα των μηχανικών της εταιρίας εργάζεται κανονικά, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις υγείας και ασφάλειας, επιδιορθώνοντας τυχόν βλάβες και υποστηρίζοντας το δίκτυο ώστε να ανταποκρίνεται στην αυξημένη ζήτηση.

H ομαλή λειτουργία του δικτύου διασφαλίζεται και μέσω της συνεχούς παρακολούθησης από το τεχνολογικά προηγμένο κέντρο επιχειρήσεων που βρίσκεται στα γραφεία της ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που επένδυσε στην Εpic, στη Γαλλία.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment