21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Epic: Στηρίζει το εθελοντικό κίνημα αλληλεγγύης

    Την πρωτοβουλία στήριξης ευπαθών ομάδων που αναπτύσσεται από τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ στήριξε έμπρακτα η Εpic. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι βασισμένη στην εθελοντική εργασία ανθρώπων που κάνουν παγκύπρια κατ’ οίκον παράδοση των αναγκαίων αγαθών στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η Εpic μετουσιώνοντας σε πράξη το σύνθημα «κανείς μόνος», αγκάλιασε και υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή την συγκεκριμένη πρωτοβουλία στέλνοντας το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης ώστε να μη μείνει κανείς μόνος.

    Έτσι, έκανε τρία πράγματα: πρώτον, παραχώρησε το στόλο των αυτοκινήτων της στην εθελοντική ομάδα, εξυπηρετώντας τους ανθρώπους που τρέχουν από σπίτι σε σπίτι βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.

    Δεύτερον, αγόρασε κουπόνια αξίας χιλιάδων ευρώ για προϊόντα υπεραγορών τα οποία οι εθελοντές χρησιμοποιούν για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης που θα παραδώσουν στα νοικοκυριά και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

    Τρίτον, προσέφερε δωρεάν 160 πακέτα τηλεφωνίας με δωρεάν χρόνο ομιλίας και mobile data στους εθελοντές, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη επικοινωνία και τον συντονισμό μεταξύ τους.

    Τη στήριξη της προς τους εθελοντές που δραστηριοποιούνται στο πρόγραμμα επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Γιάννης Γιαννάκη, Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές οι οποίοι «δημιουργούν στην Κύπρο ένα νέο υπόδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς, το οποίο πρέπει να βρει μιμητές, μέσα σε δύσκολες συνθήκες», τόνισε ότι «μαζί, θα καταφέρουμε να υπερβούμε την κρίση».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles