15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Epic τρέλανε μας κι’ άλλο! Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το Assassin’s Creed: Syndicate!

    Το Epic Games Store παίζει να είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει στην ιστορία του gaming στη δωρεάν διάθεση games, καθώς οι υπεύθυνοι του σε εβδομαδιαία βάση μας επιφυλάσσουν έναν ή και περισσότερους τίτλους για κατέβασμα! Ελπίζουμε να κατεβάσατε το αξιόλογο RPG: Kingdom Come Deliverance, όμως τώρα στο Epic Games Store σας περιμένει κάτι πολύ καλύτερο, καθώς διατίθεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Assassin’s Creed: Syndicate!

    Πληρώνοντας το απολύτως… τίποτα μπορείτε να κατεβάσετε ένα από τα καλύτερα Assassin’s Creed των τελευταίων ετών. Τα γεγονότα του Syndicate διαδραματίζονται στο Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers αναλαμβάνουν τους ρόλους του Jacob και της Evie Frye. Για μια ακόμη φορά η Αδελφότητα των Ασσασίνων καλείται να αντιμετωπίσει τους Ναίτες ιππότες σε ένα game που σίγουρα κατάφερε να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» του Unity και επανέφερε την γνωστή και εξαιρετικά πετυχημένη σειρά στην κορυφή των προτιμήσεων των gamers. Από τον κόσμο του Syndicate παρελαύνουν διάσημες ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Κάρολος Ντίκενς, ο Δαρβίνος και η Βασίλισσα Βικτώρια. Και επειδή ένα ίσον κανένα, οι gamers μπορούν επίσης να κατεβάσουν το Faeria, ένα strategy card game, το οποίο σίγουρα θα εκτιμήσουν οι φίλοι του είδους. Ας μην σας καθυστερούμε άλλο μπείτε στο Epic Games Store και βουρ για downloading (θα είναι διαθέσιμο από τις 20 εώς τις 27/2)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles