21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Επιχορηγήσεις σε Κυπριακές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για αγορά Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

    Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού (ΥΕΕΒΤ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ) απευθύνουν πρόσκληση για υποβολή ενδιαφέροντος από μικρομεσαίες επιχειρήσεις , για παραχώρηση επιχορηγήσεων για αγορά Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

    Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρόσκληση εμπίπτει στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Μικρές Επιχειρήσεις (Advice for Small Businesses – ASB) – ενός τριετούς προγράμματος, το οποίο στηρίζει ΜμΕ, που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην Κυπρο.

    Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή βοήθειας σε περισσότερες από 120 ΜμΕ, σε διάρκεια τριών ετών, για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την προώθηση της ανάπτυξής τους, μέσω παροχής οικονομικής ενίσχυσης υπό τη μορφή επιχορηγήσεων για τη συνεργασία με τοπικούς και διεθνείς συμβούλους επιχειρήσεων. Η πρόσκληση στοχεύει στη συγχρηματοδότηση του κόστους αγοράς συμβουλευτικών υπηρεσιών από 30 ΜμΕ.

    Διευκρινίζεται ότι οι επιχορηγήσεις θα εγκρίνονται με σειρά προτεραιότητας (κατά σειρά υποβολής της αίτησης και εφόσον ο υποψήφιος πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τα κριτήρια έγκρισης της επιχορήγησης). Τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων ορίστηκε η 26η Οκτωβρίου 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles