20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Επικό “πάντρεμα” – Γεγονός η ταινία Transformers x G.I. Joe

    Το περασμένο καλοκαίρι, το “Transformers: Rise of the Beasts” άφησε κάποια υπονοούμενα, τα οποία τώρα η Paramount Pictures έρχεται να επιβεβαιώσει με επίσημη ανακοίνωση! Με γερές δόσεις νοσταλγίας, οι G.I. Joes και οι Autobots θα συνεργαστούν στην επερχόμενη ταινία Transformers x G.I. Joe. Σημειώνεται ότι το project που έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη!

    Η ιδέα βασίζεται σε μια ιστορία από τα κόμικς της δεκαετίας του 1980 που εκδόθηκε από τη Marvel και εμπνεύστηκε από τη σειρά παιχνιδιών. Κανένας σκηνοθέτης δεν έχει κλείσει ακόμη τη… δουλειά, όμως είναι σίγουρο ότι ο Steven Spielberg είναι εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας. Επίσης, οι παραγωγοί Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto και Don Murphy επιστρέφουν όλοι.

    Οι χαρακτήρες έχουν προηγουμένως υπάρξει ως ανεξάρτητες σειρές, αφού έχουμε δει επτά live-action ταινίες “Transformers” και τρεις ταινίες “G.I. Joe” μέχρι σήμερα. Μαζί όμως δε τους έχουμε δει μέχρι τώρα. Τo πρόσφατο Transformers: Rise of the Beasts έφτασε στις αίθουσες το 2023 σε σκηνοθεσία του Steven Caple, Jr. (Creed II) και πρωταγωνιστές τους Anthony Ramos και Dominique Fishback που υποδύθηκαν δύο ανθρώπους που παγιδεύτηκαν σε έναν διαστρικό πόλεμο ρομπότ. πρόκειται για μια ταινία με έντονο “άρωμα” από τη δεκαετία του ’90. Διαδραματίζεται το 1994 και έχει ως σημείο αναφοράς την αγαπημένη εποχή Transformers of the Beast Wars.

    Η ανακοίνωση για το Transformers x G.I. Joe έγινε στο CinemaCon στο Λας Βέγκας πριν από μερικές ώρες, όπου παρουσιάστηκαν επίσης οι πρώτες εικόνες από την επερχόμενη animated ταινία “Transformers One”.

    Στην ταινία συμμετέχουν οι Chris Hemsworth και Brian Tyree Henry που δανείζουν τις φωνές τους στις νεότερες εκδοχές των Optimus Prime και Megatron αντίστοιχα, σε έναν χρονικό πλαίσιο όπου οι δύο τους είναι φίλοι και “απλά ρομπότ – εργάτες που δεν μπορούν να μετασχηματιστούν”. Η ταινία αυτή θα κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου. Όσο για το Transformers x G.I. Joe, θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles