19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Επικό το δεύτερο trailer του HALO – Δείτε την ομάδα που θα κατατροπώσει τους Covenant

    Οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές μεταφορές δημοφιλών video games τον τελευταίο καιρό έχουν την…τιμητική τους! Αυτό που σίγουρα όμως αναμένει το κοινό με ανυπομονησία είναι η σειρά HALO, που θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου του 2022.

    Λίγες μέρες πριν δούμε τον Pablo Schreiber να ενσαρκώνει τον Master Chief, βγήκε στη δημοσιότητα το 2ο επίσημο trailer. Παρουσιάζει την υπόλοιπη ομάδα που θα προσπαθήσει να κατατροπώσει τους Covenant. Πρόκειται για ένα video γεμάτο δράση, που οι fans του HALO θα απολαύσουν.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η επική σύγκρουση του 26ου αιώνα μεταξύ της ανθρωπότητας και της εξωγήινης απειλής βρίσκεται προ των πυλών. Η σειρά Halo θα συνδυάσει προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον. Εκτός από τον Pablo Schreiber, στη σειρά παίζουν οι Bokeem Woodbie, Yerin Ha, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy και Danny Sapani.

    Διαβάστε επίσης:

    2 νέες δραματικές σειρές που αξίζει να δεις το Μάρτιο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles