18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Επικό το νέο story trailer του Plague Tale: Requiem

    Τον επόμενο μήνα αναμένεται η κυκλοφορία του «A Plague Tale: Requiem» και η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer διάρκειας περίπου 2 λεπτών. Το επερχόμενο παιχνίδι τοποθετείται 6 μήνες μετά τα γεγονότα του πρώτου game και θα επανασυστήσει στους παίκτες τους Amicia και Hugo De Rune μέσα από μια νέα περιπέτεια σε έναν κόσμο γεμάτο ποντίκια.

    Το Asobo Studio πρόσφατα αποκάλυψε ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ότι το «A Plague Tale: Requiem» θα έχει διάρκεια 15-18 ώρες. Είναι δηλαδή αρκετά μεγαλύτερο από το original το 10 περίπου ωρών. Το Plague Tale: Requiem θα καταπιαστεί για μία ακόμα φορά με την πανούκλα που ξέσπασε στη Γαλλία τον 14ο αιώνα, αλλά με μία υπερφυσική χροιά. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 18 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, δείτε το νέο story trailer που κυκλοφόρησε.

    Το “A Plague Tale: Requiem” θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε PC, PS5, Switch (cloud version) και Xbox Series X/S.

    Διαβάστε επίσης:

    Δικό του game studio ετοιμάζει το Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles