17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Επικό το πρώτο gameplay trailer του Star Wars Outlaws

    Το Star Wars Outlaws είναι κάτι περισσότερο από ένα εντυπωσιακό trailer και η υπόσχεση του πρώτου open-world, Star Wars action-adventure game. Στο χτεσινό Ubisoft Forward, η developer Massive Entertainment παρουσίασε το πρώτο gameplay του Star Wars Outlaws, αποκαλύπτοντας τι θα κάνουν η απατεώνας Kay Vess και ο εξωγήινος φίλος της Nix, καθώς προσπαθούν να πραγματοποιήσουν αυτό που η Ubisoft αποκαλεί “μία από τις μεγαλύτερες ληστείες που έχει δει ποτέ το Outer Rim“.

    Η creative director Julien Gerighty από τη Massive έδειξε 10 λεπτά gameplay από το Star Wars Outlaws, αφήνοντας υπονοούμενα για μια μεγάλη γκάμα εγκληματικών οργανώσεων, ευκαιρίες αλλά και κινδύνους για τους Kay και Nix. Η Kay μπορεί να αλληλοεπιδράσει με τους άλλους απατεώνες και τις αυτοκρατορικές δυνάμεις με έναν εκτοξευτή. Σε ένα γεμάτο δράση μέρος του gameplay, βλέπουμε την Kay να μάχεται με μια ομάδα Pyke που φαίνεται να σαρώνουν μια εγκαταλελειμμένη αυτοκρατορική βάση και στη συνέχεια να χτυπούν τα πόδια στο πίσω μέρος μιας μοτοσυκλέτας.

    Καθώς η Kay προσπαθεί να εκκενώσει τον πλανήτη της Τοσάρα, -με τρόπο Grand Theft Auto-, εμφανίζεται μια γιγαντιαία προειδοποιητική οθόνη “WANTED” και η Αυτοκρατορία στρέφει μια ασυνήθιστη προσοχή προς την φιλόδοξο κλέφτη μας.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Outlaws: ανακοινώθηκε (από το πουθενά) και η… Δύναμη είναι μαζί του!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles