20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημα τα νέα Xiaomi Buds 3T Pro και Buds 3!

    Τα Xiaomi Buds 3T Pro και Buds 3 μόλις παρουσιάστηκαν στο event της εταιρείας στη Βιέννη (όπου βρεθήκαμε κι εμείς) και υπόσχονται μια βελτιωμένη ηχητική εμπειρία!  Ουσιαστικά είναι οι νέες προτάσεις από την Xiaomi και μάλιστα τα πρώτα λέγεται ότι προσφέρουν “ήχο επιπέδου στούντιο”, επιπλέον διαθέτουν “δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης διπλού μαγνήτη 10 mm με επίστρωση διατομής DLC και υποστήριξη για τον κωδικοποιητή ήχου LHDC 4.0”. Υπάρχει μια λειτουργία transparency, μια νέα ενεργή ακύρωση θορύβου με τρία διαφορετικά προφίλ ρυθμίσεων και μια επιπρόσθετη λειτουργία που προσαρμόζει τον ήχο και την ένταση με βάση το περιβάλλον. Η σύζευξη είναι δυνατή σε δύο συσκευές παράλληλα, η μπαταρία αντέχει για έως και έξι ώρες και συμπεριλαμβανομένης της θήκης φόρτισης μπορούν να αντέξουν έως και 24 ώρες.

    Για τα Buds 3T Pro, αλλά και για τα πιο απλά Buds 3, δόθηκε η διευκρίνιση από την δημιουργό τους εταιρεία πως είναι ανθεκτικά στη σκόνη και στο νερό σύμφωνα με το πρότυπο IP55. Τα νέα Buds 3 προσφέρουν επίσης τρεις λειτουργίες ακύρωσης θορύβου, καθώς και λειτουργία transparency και προσαρμοστική ρύθμιση. Ένα “εξάρτημα διπλού μαγνήτη N52” λέγεται ότι προσφέρει “εξαιρετική ποιότητα ήχου”, ενώ υπάρχει και διπλή σύζευξη. Τα ακουστικά μπορούν να φορτιστούν ασύρματα, είναι δυνατή η αναπαραγωγή έως και επτά ωρών με μία φόρτιση. Μαζί με τη θήκη, θα πρέπει να μπορείτε να έχετε συνολικό χρόνο χρήσης 32 ωρών.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles