15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επίσημη ανακοίνωση Huawei Ελλάδος για το ενδεχόμενο κυρώσεων από την Google

    H Huawei Ελλάδος μάς έστειλε την επίσημη απάντησή της μετά το ρεπορτάζ του Reuters με τίτλο: “Google suspends some business with Huawei after Trump blacklist” (Η Google αναστέλλει κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες με την Huawei λόγω της μαύρης λίστας του Τραμπ).

    huawei_building

    Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

    Ανακοίνωση Huawei

    Η συνεισφορά της Huawei στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του λογισμικού Android παγκοσμίως είναι αξιοσημείωτη. Ως ένας από τους διεθνείς βασικούς συνεργάτες του Android, έχουμε εργαστεί επάνω στην πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα για να αναπτύξουμε ένα οικοσύστημα μέσα από το οποίο έχουν ωφεληθεί τόσο οι ίδιοι οι χρήστες όσο και η βιομηχανία. Η Huawei θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας και υπηρεσίες after sales σε όλους τους υπάρχοντες κατόχους smartphones/tablets Huawei και Honor καλύπτοντας τις συσκευές που έχουν πουληθεί αλλά και όσες βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων ανά τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα ασφαλές και ολοκληρωμένο οικοσύστημα μέσα από το λογισμικό μας ώστε να παρέχουμε τη βέλτιστη εμπειρία στους χρήστες μας σε όλο τον κόσμο.

    Ακολουθούν και οι σχετικές ανακοινώσεις Google και Android:

    Google

    «Συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες και εξετάζουμε τις επιπτώσεις. Οι υπηρεσίες μας Google Play και η ασφάλεια/προστασία από το Google Play Protect θα συνεχίσουν να λειτουργούν στις υπάρχουσες συσκευές Huawei».

    Android

    Σχετικά με τα ερωτήματα των χρηστών Huawei για τη στάση και τα βήματά μας με σκοπό τη συμμόρφωση με τους πρόσφατους κανόνες της κυβέρνησης των ΗΠΑ: Σας βεβαιώνουμε ενώ είμαστε σε διαδικασία συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, οι υπηρεσίες μας Google Play & security του Google Play Protect θα συνεχίσουν να λειτουργούν και να είναι διαθέσιμες στις υπάρχουσες συσκευές Huawei.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles