17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημη ματιά στο Joker 2 – Πότε θα δούμε το πρώτο trailer;

    Είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε ακόμη μια ματιά στον Arthur Fleck του Joaquin Phoenix και στη Harley Quinn της Lady Gaga, καθώς κυκλοφόρησε μια νέα αφίσα για το Joker 2 ή αλλιώς Folie à Deux, το πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας του 2019.

    Τη στιγμή που το DC Universe του James Gunn χαράζει τη δική του πορεία, μια άλλη σειρά ετοιμάζεται να διευρυνθεί, αφού ο Todd Phillips εργάζεται πάνω στο Joker universe του. Μετά την εισπρακτική επιτυχία και τα εγκώμια της πρώτης ταινίας, το Joker: Folie à Deux θα παρουσιάσει ξανά τον Phoenix ως τον εμβληματικό κακοποιό του Batman.

    Σε λίγες μέρες το trailer του Joker 2

     

    Το Joker: Folie à Deux θα είναι η μόνη ταινία της DC που θα κυκλοφορήσει το 2024 και η προωθητική καμπάνια ετοιμάζεται να ξεκινήσει δυναμικά. Η πρώτη επίσημη αφίσα για την ταινία έχει αποκαλυφθεί. Η αφίσα του Joker: Folie à Deux δείχνει τον Phoenix ξανά ως τον Clown Prince of Crime να χορεύει με την εκδοχή της Harley Quinn από την Lady Gaga. Ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας Joker στο X (Twitter) επιβεβαίωσε ότι το πρώτο trailer του Joker 2 θα κυκλοφορήσει την Τρίτη, 9 Απριλίου.

    Το trailer του Joker: Folie à Deux θα δώσει, χωρίς αμφιβολία, στο κοινό μια πρώτη γεύση από την εκδοχή της Lady Gaga για την Harley Quinn, καθώς αυτή θα είναι η δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά του χαρακτήρα μετά την ενσάρκωσή του από τη Margot Robbie στο DCEU. Δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν τα πρώτα πλάνα μας έδιναν μια εικόνα όχι μόνο από την οπτική γωνία του Arthur αλλά και από την οπτική γωνία της Harley που εισέρχεται στον κόσμο του.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η επερχόμενη ταινία της DC με τον Οσκαρικό νικητή Joaquin Phoenix έχει έναν προϋπολογισμό της τάξεως των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή πολύ υψηλότερο από τον προϋπολογισμό των 60 εκατομμυρίων δολαρίων της επιτυχίας του 2019. Επιπλέον, ο πρωταγωνιστής Phoenix, φημολογείται ότι αμοίβεται με 20 εκατομμύρια δολάρια για τη δεύτερη συμμετοχή του ως Clown Prince of Crime, ενώ η νέα συμπρωταγωνίστριά του, η Lady Gaga, αποκομίζει 12 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο της ως Harley Quinn.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles