20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημη παρουσίαση των Huawei Mate 10 Pro & Huawei Mate 10 lite στην Κύπρο

    huawei mate 10 lite cyprus 2

    Την πρώτη τους επαφή με τα Huawei Mate 10 Pro και Mate 10 lite επί κυπριακού εδάφους είχαν συνεργάτες και φίλοι της Huawei καθώς και τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Λεμεσό.

    Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το Huawei Mate 10 Pro, καθώς έρχεται εξοπλισμένο με τον Kirin 970, τον πρώτο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης για smartphone και μπαταρία που εξασφαλίζει απίστευτη   αυτονομία. Κοινή πεποίθηση ήταν ότι το Huawei Mate 10 Pro αποτελεί ουσιαστικά τον «προπομπό» των μεγάλων αλλαγών που θα ακολουθούσουν στην συνέχεια, οι οποίες θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητα ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών.

    Πλαισιωμένο από μια σειρά ευφυών λειτουργιών που εκτελούνται χάρη στον Kirin 970, το Huawei Mate 10 είναι σε θέση να προσαρμόζεται στις συνήθειες του χρήστη, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση και παραμένοντας τόσο γρήγορο, όπως την 1η ημέρα χρήσης του. Επιπλέον, με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης η διπλή κάμερα Leica με φακούς SUMMILUX-H είναι σε θέση να αναγνωρίζει στιγμιαία το αντικείμενο της φωτογράφισης και βάσει αυτού να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα επαγγελματικό!

    Όσο για το Huawei Mate 10 lite, ξεχωρίζει με την FullView οθόνη 5,9 ιντσών και τις  τέσσερις κάμερες. του, είναι σχεδιασμένο για εκείνους που ζουν τη ζωή τους στα όρια, ακλουθώντας τους πιστά σε κάθε τους περιπέτεια χάρη στη μεταλλική, ενιαία κατασκευή του και τον λεπτό του σχεδιασμό.

    huawei mate 10 lite cyprus 1

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των τεσσάρων φακών του Huawei Mate 10 lite, σε δύο διπλές κάμερες, (κύρια και εμπρόσθια) έχοντας τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν τις εξαιρετικές τους λήψεις ακόμα και υπό συνθήκες ελλιπούς φωτισμού, είτε επρόκειτο για αυθόρμητες selfies, είτε για εντυπωσιακά πορτρέτα, είτε για πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

    Τέλος, σημειώνεται ότι το Huawei Mate 10 lite κυκλοφορεί στην Κυπριακή αγορά από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ενώ η διάθεση του Huawei Mate 10 Pro ξεκίνησε την Tετάρτη 22 Νοεμβρίου.

    huawei mate 10 lite cyprus 3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles