15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επίσημο: Event ετοιμάζει η Apple στις 25 Μαρτίου

    Η Apple ετοιμάζει ένα από τα ετήσια events της και το επόμενο θα λάβει χώρα στις 25 Μαρτίου, στο Steve Jobs theater.

    apple-event

    Πιθανότατα δε θα δούμε πολλές νέες συσκευές στo press event, πλήν των AirPods 2 που αναμένονται, ίσως και μια 5η γενιά iPad, αλλά το βάρος θα δωθεί στις νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει η εταιρεία στο κοινό. Συγκεκριμένα, αναμένεται να παρουσιαστεί μια νέα video streaming υπηρεσία με περιεχόμενο (σειρές και ταινίες) από παραγωγούς όπως το HBO, αλλά και ένα νέο συνδρομητικό μοντέλο ειδήσεων με περιεχόμενο από Μέσα όπως οι The Wall Street Journal, The New York Times, Washington Post κ.λπ.

    Επιπλέον, αναμένεται η παρουσίαση του AirPower, ενός pad για ασύρματη φόρτιση των συσκευών της Apple που την ή θα την υποστηρίζουν. Το livestream της εκδήλωσης θα μπορείτε να δείτε εδώ, όταν έρθει η ώρα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles