12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επίσημο και στην Ευρώπη το HUAWEI MatePad Paper E-Ink Tablet

    Στο event της Κωνσταντινούπολης εκτός από τον μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν ήταν άλλο από το εκπληκτικό laptop: MateBook D 16 (μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ), τα φώτα συγκέντρωσε πάνω του και το MatePad Paper E-Ink Tablet. Μάλιστα, με την πιο δημιουργική διάθεση που υπάρχει, η Huawei κυκλοφόρησε την ενημέρωση HarmonyOS 2.1.0.143 στο tablet MatePad Paper ink το οποίο και κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα για τον υπόλοιπο κόσμο!

    Η νέα ενημέρωση παρέχει υποστήριξη για κοινή χρήση εγγράφων TXT και βελτιστοποιεί το εφέ εμφάνισης ορισμένων στοιχείων στο UI της συσκευής.

    Το tablet ανταγωνίζεται εταιρείες όπως το Amazon Kindle. Κυκλοφόρησε με λειτουργικό σύστημα HarmonyOS 2.0 και διαθέτει οθόνη E-ink 10,3 ιντσών με αναλογία οθόνης προς σώμα 86,3%, πυκνότητα pixel 227 pixel ανά ίντσα (PPI) και ανάλυση 1.872 x 1.404 pixel.

    Όλη την ενέργειά του, το Huawei MatePad Paper την αντλεί από έναν εξαπύρηνο επεξεργαστή σε συνδυασμό με 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης. Επιπλέον, η συσκευή είναι συμβατή με το M-Pencil δεύτερης γενιάς της Huawei και προσφέρει ρυθμό καθυστέρησης 26ms.

    Το tablet διαθέτει Wi-Fi 6+ και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο on/off. Η Huawei λέει ότι μπορεί να διαρκέσει έως και τέσσερις εβδομάδες σε κατάσταση αναμονής. Το tablet ζυγίζει 360 γραμμάρια και διατίθεται σε μαύρο, χακί και μπλε χρώμα.

    Το αρχείο καταγραφής αλλαγών έχει τα εξής:

    [Σημειώσεις]:Υποστήριξη κοινής χρήσης εγγράφων TXT για βελτιστοποίηση της εμπειρίας ορισμένων σεναρίων

    [Σύστημα]:Βελτιώνεται το εφέ εμφάνισης ορισμένων εφαρμογών, βελτιώνεται το ξεθώριασμα του κειμένου, εξαφανίζονται τα προβλήματα μετά την εικόνα της εφαρμογής.

    [Πένα]: Καλύτερη εμπειρία λειτουργίας της γραφίδας σε ορισμένα σενάρια.

    [Ασφάλεια]:Ενσωματώνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του μήνα Ιουνίου 2022 για τη βελτίωση της ασφάλειας του συστήματος.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles