20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο το fitness tracker της OnePlus σε αρκετά προσιτή τιμή!

    Μπορεί να… άργησε λίγο αλλά η OnePlus αποφάσισε να μπει και στην αγορά των smart bands με το OnePlus Band, που μόλις παρουσιάστηκε στην Ινδία.

    Το OnePlus Band έχει οθόνη AMOLED 1,1″ και τα κουμπιά λάμπουν διά της απουσίας τους, όλα γίνονται διά της αφής. Η ανάλυσή της είναι 126×294 pixels και η εμφάνισή της είναι παραμετροποιήσιμη σε μεγάλο βαθμό, με 37 watch faces ήδη διαθέσιμα. To band ζυγίζει 10,3 γραμμάρια και το λουράκι του 12,3 γραμμάρια, σύνολο, λοιπόν, 22,6 γραμμάρια για όλο το wearable. Όσον αφορά τα εναλλάξιμα λουράκια, υπάρχουν τρείς επιλογές μέχρι στιγμής: Black, Navy και Tangerine Gray, με το πρώτο να είναι αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

    Το OnePlus Band υποστηρίζει 12 διαφορετικά modes άσκησης και μια επιλογή Free Training, αν κάνετε κάτι που δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά τα 12. Ανιχνεύει τον ύπνο σας, τους καρδιακούς παλμούς σας και το ποσοστό οξυγόνου στο αίμα σας. Είναι στεγανό με βάση το πρότυπο IP68 σε πίεση έως 5ATM και συνδέεται με το κινητό σας μέσω Bluetooth 5.0. Η φόρτιση, δυστυχώς, γίνεται μέσω του ειδικού καλωδίου και των pins πάνω στο band. Όσο για την αυτονομία του, αγγίζει τις 14 ημέρες, σύμφωνα με την εταιρεία. Για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο θα χρειαστείτε το νέο OnePlus Health app.

    Η τιμή του στην Ινδία για το λανσάρισμα αγγίζει τα €27 ενώ κάθε λουράκι κοστίζει επιπλέον €4,5. Στην Ευρώπη το αναμένουμε ακριβότερα, φυσικά, αλλά και πάλι θα είναι μια οικονομική επιλογή.

    [via]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles