13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επίσημο! Το iOS 17 ανακοινώνεται από την Apple στις 5 Ιουνίου!

    Η Apple συνηθίζει να πραγματοποιεί τις μεγάλες software-based ανακοινώσεις της στο πλαίσιο του World Wide Developer Conference (WWDC), το οποίο παραδοσιακά τρέχει στα τέλη της άνοιξης, αρχές καλοκαιριού. Έτσι λοιπόν και φέτος, το WWDC πρόκειται να λάβει χώρα από τις 5 Ιουνίου έως τις 9 Ιουνίου, με το focus ναι είναι η νέα version του iOS 17! Ως είθισται στην πρώτη μέρα του event, θα έχουμε το βασικό keynote της Apple, στο οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί όχι μόνο το νέο updated iOS, αλλά και όλες οι εξελίξεις και αναβαθμίσεις πάνω στα macOS, iPadOS, WatchOS και tvOS…

    Αν και το WWDC 2023 θα είναι εξολοκλήρου online, η Apple σίγουρα περιμένει αρκετό κόσμο που θα παρακολουθήσει live το event της. Σε ότι έχει να κάνει με τις αναβαθμίσεις που περιμένουμε στο iOS 17, το νέο OS της Apple αναμένεται να προσθέσει πολλά νέα χαρακτηριστικά που εδώ καιρό είχαν ζητήσει οι fans της Apple. Πέραν των διαφόρων fixes που θα πραγματοποιηθούν, τα στελέχη της Apple κάνουν λόγο ότι το iOS 17 θα έχει αρκετές νέες λειτουργίες και χρήσιμα features που σίγουρα θα κινήσουν το ενδιαφέρον των Apple fans. Η νέα updated έκδοση του iOS της Apple αναμένεται να «φορεθεί» από το iPhone 15, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί τον προσεχή Οκτώβριο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles