19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημο το Xiaomi Mi 10i με 120Hz refresh rate

    Η “οικογένεια” Mi 10 της Xiaomi μεγαλώνει με την προσθήκη του νέου Mi 10i, το οποίο έρχεται να αποτελέσει μια ακόμη επιλογή στην κατηγορία των premium mid-rangers.

    Η συσκευή “δανείζεται” το σχεδιασμό του Redmi Note 9 Pro 5G αλλά η ειδοποιός διαφορά μεταξύ τους είναι οτι κατασκευάζεται στην Ινδία. Διαθέτει οθόνη 6,67″ με IPS panel, FullHD+ ανάλυση και adaptive 120Hz refresh rate, το οποίο θα βλέπουμε σε όλο και περισσότερες συσκευές όσο προχωρά το 2021. Η οθόνη μπορεί να μειώσει το ρυθμό ανανέωσης αυτόματα έως και στα 30Hz για εξοικονόμηση ενέργειας, όταν δεν απαιτείται υψηλότερος ρυθμός (π.χ. στις video κλήσεις). Όταν ο χρήστης “τρέξει” ένα game, όμως, ο ρυθμός θα αυξάνεται αυτόματα στα 120Hz. H οθόνη, επιπλέον, είναι HDR10+ και Widevine L1 certified για υψηλή ποιότητα video.

    Όσον αφορά τις κάμερες, στο πίσω μέρος βρίσκουμε μια τετραπλή με κύριο αισθητήρα τον γνωστό 108MP ISOCELL HM2 της Samsung, μαζί με μια 8MP ultra-wide κάμερα, μια 2MP macro camera και μια 2MP depth camera. Η selfie κάμερα είναι 16MP και κρύβεται μέσα σε ένα μικρό hole notch, στο πάνω μέρος της οθόνης.

    Στο εσωτερικό του Xiaomi Mi 10i βρίσκεται το Snapdragon 750G της Qualcomm, το οποίο υποστηρίζει 5G και συνοδεύεται από 6/8GB RAM και 64/128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.820mAh και υποστηρίζει 33W ταχεία, ενσύρματη φόρτιση, με τον παρεχόμενο φορτιστή. Επίσης, βρίσκουμε stereo ηχεία, audio jack, πλαϊνό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και IR blaster.

    Το Xiaomi Mi 10i είναι διαθέσιμο σε Pacific Sunrise, Midnight Black και Atlantic Blue χρώματα.

    [via]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles