14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επιστρέφει δυναμικά η Zendaya στη 2η σεζόν του Euphoria (trailer)

    Το Euphoria αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην κατηγορία της, που δημιουργήθηκε από τον Sam Levinson και καταξίωσε τη Zendaya. Η παραγωγή του HBO Max ακολουθεί τις ζωές μερικών μαθητών λυκείου και τις εμπειρίες που αποκτούν όσον αφορά τα ναρκωτικά, τις σχέσεις, την φιλία, το σεξ και την βία και έκανε πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου 2019.

    Η 2η σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιανουαρίου 2022 και, στο πλαίσιο αυτό, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer που μας προετοιμάζει γι’ αυτό που θα ακολουθήσει

    https://youtu.be/JdwZwrs8Qt0

    Στη σειρά, εκτός από τη Zendaya, παίζουν οι Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid και Austin Abrams.

    Διαβάστε επίσης:

    The Book of Boba Fett: Δείτε το νέο video πριν την πρεμιέρα της σειράς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles